Haberler

    Galatasaray İkincilik Aşkına!

    Geçen hafta Beşiktaş'a kaybettiği ikincilik koltuğunu geri alma şansı yakalayan Galatasaray, zorlu Konyaspor deplasmanına çıkıyor.

    MUHTEMEL 11'LER

    Charles Itandje

    Selim Ay

    Ali Turan

    Mehmet Uslu

    Erdinç Yavuz

    Tomas Borek

    Aleksander Hleb

    Marc Kibong Mbamba

    Djalma Campos

    Hasan Kabze

    Theofanis Gekas

    Fernando Muslera

    Alex Telles

    Emmanuel Eboue

    Hakan Balta

    Semih Kaya

    Izet Hajrovic

    Selçuk İnan

    Wesley Sneijder

    Yekta Kurtuluş

    Burak Yılmaz

    Umut Bulut

    KONYASPOR

    GALATASARAY

    CEZALI - Erdinç Yavuz

    CEZALI - Felipe Melo

    SAKAT - Mehmet Güven (Şüpheli)

    SAKAT - Didier Drogba, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Aurelien Chedjou

    YORUM VE TAHMİN

    UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

    TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    Galatasaray'da moraller oldukça bozuk. Ligde neredeyse %100 havlu atan, Şampiyonlar Ligi'nden de elenen Cimbom, Türkiye Kupası'nda da hocasız Bursaspor ile 2-0'dan 2-2 berabere kaldı. Hem de iç sahada!

    Cimbom, Mancini yönetiminde ilk defa geçen hafta içerisinde iç sahada yenilgi aldı. Kayserispor, deplasmanda Aslan'ı 0-1 devirdi. Mancini bu sonucun ardından Bursaspor ile de evinde berabere kalarak kötü iç saha performansına bir yenisini ekledi.

    Galatasaray'da bu maç öncesi önemli isimlerin sakatlıkları oldukça can sıkıyor.

    İki ekip arasında oynanan son maçı 7 Galatasaray kazandı. Son 10 maçta da Cimbom 8 galibiyet elde etti ve 2 defa rakibiyle berabere kaldı. Cimbom tarihinde Konyaspor'a karşı sadece 2 mağlubiyet aldı.

    Sarı-kırmızılı ekipte Torku Konyaspor müsabakası öncesi Hakan Balta ile Wesley Sneijder ise sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu iki oyuncu, yarın sarı kart görmeleri durumunda, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacak.

    Çıktığı son 4 resmi maçında Kardemir Karabükspor (0-0), Chelsea (0-2), Kayserispor (0-1) ve Bursaspor'a (2-2) karşı galibiyet elde edemeyen sarı-kırmızılı ekip, Torku Konyaspor deplasmanında kazanarak hem moral bulmak hem de taraftarının gönlünü almak istiyor.

    Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title