Haberler

Galatasaray Ikinci Başkanı Özyalçın "Gerçek Bir Dostluk Maçı Oldu

Galatasaray İkinci Başkanı Özyalçın "Gerçek bir dostluk maçı olduYönetici Nasuhi Sezgin "Üç puanı aldık dönüyoruzDeplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Galatasaray'da ikinci başkan Cengiz Özyalçın, Gerçek anlamda bir dosluk maçı oldu diyerek şu açıklamaları yaptı"Gençlerbirliği başkanı ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

Galatasaray İkinci Başkanı Özyalçın "Gerçek bir dostluk maçı oldu

Yönetici Nasuhi Sezgin "Üç puanı aldık dönüyoruz

Deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Galatasaray'da ikinci başkan Cengiz Özyalçın, Gerçek anlamda bir dosluk maçı oldu diyerek şu açıklamaları yaptı

"Gençlerbirliği başkanı ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bügün Ankara'da Atatürk'ümüzü ziyaret ettik. Bugün Galatasaray'ın 111. Kuruluş yıldönümü. Bugün futbolcularımız kuruluşumuzda bu galibiyeti armağan ettiler. Hepimiz futbolcularımızla iftihar ettik. Geçen yıl başarısız bir sezon geçirmemize rağmen bütün kupaları kazanmıştık. Önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar alacağız. Bir yandan ekonomik yapının düzelmesi, bir yandan sportif başarının yükselmesi çok zor. Dünya da Ekonomisi güçlü olan kulüplerin başarısı kendiliğinden geliyor. Ekonomiyi düzelmenin uğraşısı içerisine girdik. Önümüzde daha çok zor maçlar var" dedi.

Galatasaray yönetim kurulu Üyesi Nasuhi Sezgin ise, "Güzel bir maç oldu ve üç puanı aldık. İkinci yarıda Gençlerbirliği oyuna hakim oldu. Çok pozisyona girdiler ve kaçırdılar. Kalecimiz Muslera çok iyiydi ve çok kurtarışlar yaptı. Üç puanı aldık dönüyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title