Haberler

Galatasaray, Hublot ile İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Galatasaray Kulübü, İsviçreli saat firması Hublot ile işbirliği anlaşması imzaladı. Hublot firması Galatasaray'a özel olarak tasarladığı ve sadece 100 adet üretilen 'Hublot King Power Galatasaray Titanium' modelini tanıttı.

TT Arena Stadı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve firma yetkilileri katıldı. Lutfi Arıboğan, dünyaca ünlü bir firma ile işbirliği yaptıklarını dile getirerek, "Daha önce büyük takımlar için tasarlanan saatlerden, Galatasaray için özel saatler üretilecek" dedi.

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi sonrasında görev alıp almayacağı şeklindeki bir soruya Lutfi Arıboğan, "Galatasaray'da sportif ve idari alanda son iki yılda önemli şeyler yapıldı. Şu an ara dönemdeyiz. Genel kurul var. İki tane başkan adayımız var. Bir tanesi seçilecek, sonrası için bakmamız lazım. Galatasaray'da devamlılık esastır. Kimin ne görev yaptığı önemli değildir. Yeni dönem şimdiden hayırlı olsun" şeklinde cevap verdi.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar da Galatasaray için hazırlanan saatlerin yaklaşık 65 bin Türk Lirası olduğunu açıkladı. Acar, altın olarak tasarlanan bir adet saatin fiyatının açık arttırma sonucunda belli olacağını söyleyerek, gelirin kulübün kasasına gideceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title