Haberler

Galatasaray, Hazırlık Maçında Vysocina Jihlava'yı 2 - 1 Yendi

Serhan TÜRK - WINDISCHGARSTEN / DHA Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımı FC Vysocina Jihlava'yı 2 - 1 mağlup etti.

Serhan TÜRK - WINDISCHGARSTEN / DHA

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımı FC Vysocina Jihlava'yı 2 - 1 mağlup etti.

Sarı-kırmızılıların iki golünü de Sinan Gümüş atarken, Vysocina Jihlava'nın tek golünü penaltıdan Muris kaydetti.

Avusturya'nın Steyr bölgesindeki Vorwarts Stadı'nda oynanan maça Galatasaray; Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Emrecan Coşkun, Dany Nounkeu, Alex Telles, Bilal Kısa, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sercan Yıldırım ve Sinan Gümüş ilk 11'i ile başladı.

Vysocina Jihlava ise Jan, Vladimir, Tomas, Lukas, Tlusy Petr, Adam, Jiri, Sulek Petr, Muris, Augusto ve Marek ilk 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇ DURDU

Galatasaray'ı desteklemeye gelen gurbetçi taraftarların meşale yakıp maytap patlatması nedeniyle mücadeleye 35. dakikada bir süre ara verildi. Yapılan anonsların ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Sabri Sarıoğlu, meşale ve maytap patlatılan kale arkası tribüne doğru gitti. Hamzaoğlu ve Sabri'nin taraftarlarla konuşmasının ardından stat normale dönerken, karşılaşma da kaldığı yerden devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çek Cumhuriyeti Sinan Gümüş Galatasaray Avusturya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title