Haberler

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'yla Devam Edecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapan Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesini 3 yıl daha uzatıp ücretine zam yapacak.

Galatasaray, tarihe geçen hocasını bırakmayacak. Hem futbolcu, hem de teknik adam olarak Galatasaray Kulübü'nde şampiyonluk yaşayan tek isim olan Hamza Hamzaoğlu, yoluna sarı kırmızılı ekipte devam edecek.

ŞAMPİYONLUK GECESİNDE SÖZ KESİLDİ

Prandelli'nin gönderilmesi sonrası 6 aylık sözleşme yaparak Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile şampiyonluk gecesi söz kesildi. Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, Ortaköy Feriye Lokantası'ndaki gecede Hamza Hamzaoğlu ile buluştu ve "Yola birlikte devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

3 YILLIK BİR ANLAŞMA

31 Mayıs 2015 tarihinde kontratı sona erecek olan Hamza Hamzaoğlu ile başkan Dursun Özbek, 3 Haziran'daki Türkiye Kupası finali sonrası sözleşme imzalayacak. Başkan Özbek, 4. yıldızın mimarı Hamza Hamzaoğlu ile tüm başkanlık süresini kapsayacak 3 yıllık bir anlaşma yapacak.

ÜCRETİNE DE ZAM YAPILACAK

Ayrıca sezon ortasında hiç para konuşmadan Galatasaray'a 'Evet' diyen ve meslektaşlarıyla kıyaslandığında 500 bin dolar gibi çok mütevazı bir rakam karşılığında imza atan Hamza Hamzaoğlu'nun ücretine de zam yapılacak.

"GALATASARAY BENİM AİLEM"

Yeni başkan Dursun Özbek'in, "Yola birlikte devam edip büyük başarılara koşalım" dediği Hamza Hamzaoğlu da, "Galatasaray benim ailem. Burada olmak bana sonsuz bir gurur veriyor" sözleriyle koşulsuz kalacağını ortaya koymuş oldu.

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Yurdum İnsanı:

hocam adamın dibide , abdurrahim albayrak ve ali dürüst''ün yeni yönetimde olmaması büyük ayıp , hep aynı senaryo oluyor , bu adamlar yokken gs hiç bir şey yapamıyor gidip abuk sabuk transferler yapıyorlar takım sürünüyor sonra lig ortasında bu adamlar geliyor takımı şampiyon yapıyorlar sezon sonu güle güle büyük ayıp

5
1
yanıtYanıtla
Allah rızası içinmobilWeb@haberler.com:

Abdürrahim albayrak,Hamza hoca futbolculardan Hamit bunlar örnek isimler ve Galatasaray da olmaları gerekir Başkanı pek bilmiyorum keşke Abdürrahim albayrak başkan olsaydı.Futbolculardan yabancılardan melo kesin gitmeli.Pandev,Dzemali,Bruma ,Telles de girse iyi olur.Snejder ve Muslera iyi teklif gelirse onların da gitmesi iyi olur.Amrabat geri gelsin.

2
3
yanıtYanıtla
Allah rızası için:

DOĞRU KARAR

4
0
yanıtYanıtla
BU MELO GİTMELİ:

Doğru karar.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

helal size be . GALATASARAY bu işte ne yapalım:))))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title