Haberler

    Galatasaray Golcüsüne Güveniyor: Burak Yılmaz

    Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da golcü Burak Yılmaz'ın antremanlardaki performansı telnik ekibi mutlu ediyor.

    Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın formu sarı kırmızılı ekipte güven sağlıyor.

    Geride kalan 22 haftada 19 maça çıkan Burak Yılmaz kaydettiği 13 gol ile gol krallığında 14'er gol ile zirvede olan Ba ve Fernandao'yu takip ediyor. Sakatlığı geçen milli yıldız, son 5 yılda gol krallığı yarışında hep ilk üçte yer alarak bitiricilik konusundaki yeteneğini kanıtlamış bir isim.

    Burak'ı Neymar, Messi, Cavani takip ediyor


    Ayrıca Avrupa’nın beş büyük ligi (İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue1) ve Spor Toto Süper Lig’i kapsayan Opta verilerine göre, Burak Yılmaz net gollük pozisyonları gole çevirmedeki becerisiyle Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. 20’nin üzerinde net gollük pozisyona giren futbolcular, bu pozisyonları gole çevirebilme oranları açısından sıralandığında, 24 pozisyonda 11 gol kaydeden Burak, yüzde 46’lık oranıyla Ronaldo’nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Burak’ı Neymar, Gignac, Messi, Austin, Vietto ve Cavani takip ediyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title