Haberler

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Osman Tanburacı: Kısa Kesiyorum, Battık

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleşti. Genel kurul üyelerinden spor yazarı Osman Tanburacı, yaptığı konuşmada kullandığı ilginç ifadelerle dikkat çekti. Sözlerine, "Çok geçe kaldım. O yüzden konuşmamı karıştırdım. Herkes söyledi. Kısa kesiyorum, battık." diyerek başlayan Tanburacı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"ALBAYRAK NEDEN HER YÖNETİMDE VAR?

- Abdurrahim Albayrak, her yönetimde var. Kötü yönetimde de iyi yönetimde de. Albayrak'ın, Mehmet Cansun, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın yönetimlerinde olmasının esbab-ı mucibesi nedir?

- Bizi bağışlayın ama biz 20 senedir mahvettik bu kulübü. Battık. Bırakalım biz başka büyük bir kulübün tek bir hatalı adamıyla uğraşmayı el birliği ile bu kulübü bu hale nasıl getirdik onu konuşalım."

"TRANSFERLERDE ŞAİBE VAR"

- Lukunku, Petre, Telles, Bruma transferlerinde şaibe var! Bunun içinde menajerler, hocalar, cebe indirilen paralar var.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdurrahim Albayrak Osman Tanburacı Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500

Yorumlar (31)

fbli:

Cincon kümeye :)))

19
10
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Ne diyim beter olun az bile

13
5
yanıtYanıtla
türk beşiktaşı tutar:

beter olun şikeci fransızlar

8
5
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

hahaha beter olun

5
7
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.com:

Galatasarayin GERCEKLERI siz SIKECILERIN hayalleri olur geceleri...anladiniz siz onu SAHASINDA KUPA KALDIRDIGIMIN COCUKLARI

7
3
yanıtYanıtla
maho:

bu memlekete şikeyi cinconlar getirdi allah daha beter etsin uyuz aslan

5
4
yanıtYanıtla
KürdMobil-IOS:

Çoookkkkk üzüldüm..ama batmışsınız..:)

3
6
yanıtYanıtla
yäläääääännnn:

BETER OLUNNNNNNNNNN

2
6
yanıtYanıtla
BRE BREMobil-ANDROID:

BİZ BATSAKTA BATIRDIKLARIMIZI RAKİP ÇIKARANA KADAR KALKMASINI BİLİRİZ KEH KEH KEH..

2
4
yanıtYanıtla
Gerçek YorumMobil-IOS:

Helal

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title