Haberler

Galatasaray Gençlerbirliği'yle 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'yle 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray'ın kötü gidişatı sürüyor! Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen sarı kırmızılılar 25. haftada konuk olduğu Gençerbirliği karşısında da sahadan galibiyetle ayrılamadı. Karşılaşma penaltıdan atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Başkentte oynanan maça Galatasaray istekli başlasa da özellikle gol yollarında çok etkisiz bir görüntü verdi.

STANCU EŞİTLİĞİ BOZDU

Maçta dakikalar 17'yi gösterdiğinde ise Gençlerbirliği penaltı atışı kazanırken, topun başına gelen Bogdan Stancu attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

SELÇUK SKORU EŞİTLEDİ

2. yarıda Galatasaray Gençlerbirliği kalesini baskı altına alırken, 61. dakikada penaltı kazandı. Selçuk İnan penaltı nokasından hata yapmadı ve attığı golle maça eşitliği getirdi. Galatasaray kalan dakikalarda galibiyet golünü arasa da gol yollarında etkisiz oldu ve maç da 1-1 sona erdi.

Galatasaray bu maçın ardından puanını 39'a, Gençlerbirliği ise 32'ye yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

Cansu OltakMobil-IOS:

Fenerbahceyi ve BJK yi UEFA ya peskes ceken GS ve Trabzonspor un haline bakin... Etme bulma dunyasi...

5
21
yanıtYanıtla
özfb li:

hedef 1 milyon penaltı. . . ha gayret cincon . .

16
4
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

yani penaltı var yine bildiğimiz gibi. . . düşmeye oynayacak cincon hakemler sayesinde 4. lüğe oynuyor. . .

9
5
yanıtYanıtla
CimbomMobil-IOS:

Dursun Özbek istifa Yeter artık gs babanızın malı değil

12
0
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

cincon her hafta banko penaltı kazanıyor. . . selçuk gol kralı olursa şaşırmayın. . . bu hakemler varken cincona bi şey olmaz. . .

6
5
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

her maç penaltı. . . gs nin pozisyona girmesine gerek yok. . . 1 golü garanti. . hakemsaray. .

6
5
yanıtYanıtla
OktayMobil-IOS:

Ohh beter olun

8
2
yanıtYanıtla
yuh:

Penaltı mı :D

3
6
yanıtYanıtla
Tekirdağ Mobil-ANDROID:

gs hakemler iş başında

3
6
yanıtYanıtla
poyraz kralMobil-ANDROID:

daha kaca hafta daha penaltı verilecek 3 hafta üst üste penalti ile puan

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title