Haberler

Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 4-1 Yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 49.dakikada Bilal Kısa, 53.dakikada Aurelien Chedjou, 68.dakikada Yasin Öztekin, 87.dakikada Burak Yılmaz attı. Gençlerbirliği'nin tek golünü ise 37.dakikada Mostapha El Kabir kaydetti.

DENAYER VE HAMİT YOK, BURAK KULÜBEDE

Sarı kırmızılı takımda zorlu maç öncesinde sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Denayer 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Son yapılan taktik antrenmanda takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz ise sakatlığının ardından yedek kulübesinde kendine yer buldu. Yıldız oyuncu ikinci yarıda forma şansı buldu ve penaltıdan fileleri havalandırdı. Hamza Hamzaoğlu sakatlığı geçen Semih Kaya'ya ilk onbirde yer vermezken karşılaşmaya Hakan Balta ve Chedjou ikilisi ile başladı.

SELÇUK İNAN'A BÜYÜK SEVGİ

Galatasaray taraftarı, takım kaptanı Selçuk İnan'a büyük sevgi gösterdi. A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkını kazandığı İzlanda maçında attığı frikik golüyle tüm ülkeyi sevince boğan Selçuk, taraftarların tezahüratları altında ısınmak için sahaya çıktı.

MUSLERA KALEYİ BIRAKMADI

Uruguay Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya ve Kolombiya ile yaptığı maçlada forma giymek için ülkesine giden kaleci Fernando Muslera, uzun bir yolculuğun ardından İstanbul'a dönüp, ayağının tozuyla maçta oynadı. Tecrübeli file bekçisi, İstanbul'a dün dönerken, takımla bir antrenmana çıkıp, Gençlerbirliği müsabakasında kaledeki yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Bilal Kısa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (52)

Ak Parti ?? Mobil-ANDROID:

Oylar Rte ye

24
11
yanıtYanıtla
Tek Kurtulus Chp unutmayin Chp Tek Kurtulus Chp un:

Tek Kurtulus Chp unutmayin Chp CHP Turkiyenin kurtulusu icin tek adres Chp unutmayin Chp

6
24
yanıtYanıtla
VATAN SEVER ÇEÇENYALİMobil-ANDROID:

aslanların dansını izledik helal OYYYYLAAAARRRR AKP YE DURMAK YOK YOLA DEVAM YA HAÇ YADA HİLAL UYAN MÜSLÜMAN KARDEŞİM

14
14
yanıtYanıtla
Meman 48 vatan 24:

Oylar AKP YE GELIYOZ GUMBUR GÜMBÜR

13
13
yanıtYanıtla
uzakta aramayın:

bazıları şikeyi fenerbahçe maçlarında arıyor, yanlış yerde geziyorlar.

3
18
yanıtYanıtla
OYLARAKP:

Gelin galatasaraylilar akp de birleselim, akp tek iktidar olamazsa mac oynayamazsiniz, ulkede futbol biter, inadina akp oylar akp oylar akp

0
20
yanıtYanıtla
KARTAL:

SEVİNME EZİK CİMBOM, BENFİCA HAVANIZI ALACAK. . . .

6
14
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

şampiyon fener

10
10
yanıtYanıtla
GalatasaraylıMobil-ANDROID:

kesin lan sesinizi kuşlar ötmeyin

17
3
yanıtYanıtla
caner:

hade lan hakem olmasa siz varya sıfırın altında puan alırsınız borcunuza borc katarsınız

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title