Haberler

Galatasaray-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, sakatlığı bulunan kaleci Muslera'nın yerine ilk 11'de Ufuk Ceylan'a görev verdi Gençlerbirliği, Galatasaray karşısında 4'ü sakat, 2'si sarı kart cezalısı 6 oyuncusunu kullanamadı FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetine maçtan önce plaket verildi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen e bilet, Türk Telekom Arena'da ilk kez uygulandı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray'da sakatlığı bulunan kaleci Fernando Muslera, ilk 11'deki yerini Ufuk Ceylan'a bıraktı.

Ligde geçen hafta oynanan Elazığspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sol dizinde kemik ve kıkırdak düzeyinde ezilme ve diz içi ödem tespit edilen Uruguaylı kalecinin yerine teknik direktör Mancini, Ufuk Ceylan'a şans verdi.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 maçta kaleyi koruyan Ufuk,  Elazığspor maçında Muslera'nın yerine oyuna dahil olduktan sonra, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla bu sezonki ikinci Spor Toto Süper Lig maçına çıktı.

Ayrıca Muslera, sosyal medyadaki hesaplarından Ufuk Ceylan ile sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak, sarı-kırmızılı kaleciye destek verdi. Uruguaylı file bekçisi, İngilizce ve İspanyolca olarak, "Haydi çocuklar! Bu akşam hepinize iyi şanslar, özellikle de kardeşim Ufuk'a" ifadelerini yazdı.

Hakan Balta ilk 11'e döndü

Galatasaray'da teknik direktör Mancini, Hakan Balta'yı Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahaya sürdü.

Geçen haftaki Elazığspor maçında kırmızı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Hakan, maça ilk 11'de başladı. Elazığspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan Aurelien Chedjou ise yedek soyundu.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle geçen hafta süre alamayan Sabri Sarıoğlu da Gençlerbirliği maçına yedekte başladı.

Gençlerbirliği'nde 6 eksik

Gençlerbirliği, Galatasaray maçına 6 eksik oyuncu ile çıktı.

Başkent temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Ramazan Köse, Mervan Çelik ve Özgür İleri ile sarı kart cezalıları Dusko Tosic ve Ante Kulusic, Galatasaray'a karşı forma giyemedi.

- Avrupa şampiyonları Arena'da

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'na plaket verildi.

Elde ettiği başarıyla Türk basketbolunda bir ilke imza atan kadın basketbolcular ve teknik heyet, Türk Telekom Arena'ya Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu koridordan yöneticilerin ve taraftarların alkışları arasında çıktı.

Sarı-kırmızılı takıma plaketlerini kulübün ikinci başkanı Özkan Olcay verdi. Basketbolcular, daha sonra plaketlerle taraftarı selamladı.

"E-bilet" Türk Telekom Arena'da ilk kez uygulandı

Sporda şiddet ve düzensizliği önleme adına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması Türk Telekom Arena'da ilk kez uygulandı.

İlk kez 19 Nisan'da cezası nedeniyle kadın ve çocukların önünde oynanan Kasımpaşa maçında uygulanması gereken e-bilet, sarı-kırmızılı kulüp tarafından bu haftaya ertelendi. Bu nedenle sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Arena'da e-biletle ilk olarak Gençlerbirliği maçını izledi.

Öte yandan uygulamanın yapıldığı ilk maçta Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük boşluklar yer alması dikkati çekti.

- "Irkçılığa Hayır" pankartı

Galatasaray takımı, Barcelonalı futbolcu Dani Alves'e maç sırasında yapılan ırkçı saldırıya karşı başlatılan ırkçılık karşıtı kampanyaya destek verdi.

Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği maçı öncesindeki seremoniye "Irkçılığa Hayır-No to Racism" yazılı pankartla çıktı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Roberto Mancini Ufuk Ceylan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title