Haberler

    Galatasaray-Gaziantepspor Maçından Notlar

    Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, ligde 69 gün sonra forma giyme şansı buldu.

    Ligde en son 20. haftadaki Balıkesirspor müsabakasında oynayan ve ardından bel fıtığı ameliyatı geçiren Melo, 16 Şubat'ta yapılan bu müsabakanın ardından 69 gün sonra takımıyla yeniden lig maçına çıktı.

    Melo, Ziraat Türkiye Kupası'da oynanan Manisaspor karşılaşmasında ise 60 dakika süre almıştı.

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u ağırlayan Galatasaray'ın kadrosunda 3 değişiklik oldu.

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Trabzonspor müsabakasının ilk 11'inde 3 değişikliğe gitti.

    Sarı-kırmızılı teknik adam, sarı kart cezalısı olan Wesley Sneijder'in yerine Emre Çolak'ı, sakat olan Hamit Altıntop'un yerine Felipe Melo'yu ve yedek soyundurduğu Yasin Öztekin'in yerine ise Olcan Adın'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

    Semih Kaya yine dönemedi


    Devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlığın ardından takıma dönmesi merakla beklenen Semih Kaya, Gaziantepspor maçının yedekleri arasında yer aldı.

    Sakatlığının tamamen düzeldiği ve yeniden form tuttuğu açıklanan Semih'in, hafta içi solunum yolları enfeksiyonu geçirmesi nedeniyle ilk 11'de düşünülmediği öğrenildi.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile yapılan her iki müsabakada da süre alan Semih, 16. haftadaki Beşiktaş derbisinden bu yana ligde şans bulamadı.

    Gaziantepspor'un başında tanıdık bir isim


    Sarı-kırmızılı ekibin rakibi olan Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü, Galatasaray taraftarlarının yakından tanıdığı Okan Buruk yapıyor.

    Galatasaray alt yapısında yetişen ve 12 sezon sarı-kırmızılı formayı giyen Okan, teknik direktörlük kariyerinde 6. kez eski takımına karşı sahaya çıktı.

    Okan Buruk, daha önce Elazığspor'un başında 4, Gaziantepspor'un başında ise 1 kez Galatasaray'ın rakibi olurken, bu müsabakalarda 1 galibiyet ve 4 yenilgi almıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Gaziantepspor Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title