Haberler

Galatasaray: FIFA, İmza Eksikliği Nedeniyle Transferi Reddetti

Güncelleme:

Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferiyle ilgili açıklama yaptı, "FIFA, transferi imza eksikliği nedeniyle reddetti." dedi.

Galatasaray, gerçekleşmeyen Kevin Grosskreutz transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray, Borussia Dortmund'dan Kevin Grosskreutz'un transfer etmek istemiş ancak son gün yapılan transfer imza eksikliği nedeniyle FIFA'ya takılmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan sarı-kırmızılı kulüp, şu ifadelere yer verdi:

"FIFA, EKSİK İMZA NEDENİYLE TRANSFERİ REDDETTİ"

"FIFA, Galatasaray Spor Kulübü'nün profesyonel futbolcu Kevin Grosskreutz'un transferiyle ilgili yaptığı başvuruyu reddeti. Başvurunun Galatasaray'ın savunmasında olduğu gibi zamanında yapıldığını kabul eden FIFA, ret gerekçesi olarak taranmış evraklardaki imza eksiğini gösterdi.

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'dan transfer ettiği oyuncu ancak ara transfer döneminden sonra, yani 01.01.2016 tarihi itibariyle Galatasaray formasıyla resmi müsabakalarda yer alabilecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

MOTORCU:

sabotaj hain var içerde.

14
0
yanıtYanıtla
..:

Gs ibrahimovic i transfer etmis ama adam psg de oynckmisss

4
0
yanıtYanıtla
Cinconlu:

Özrü kabahatinden beter. İmza eksikliği yüzünden diyor ya :)))

3
0
yanıtYanıtla
komplo teorisi:

Helal olsun bu GS ya, ne zaman sıkışsa kendini acındıracak bir duruma düşürüp devletten para federasyondan para, hakem camiasından yardımı almayı beceriyolar, anlaşılan bu senede diğer takımlara hüsran var. . .

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkiyenin en başarılı takımının başına hep becerisizler ve parasızlar geliyor. başarı parayı getirir derler. ama nerde başarı cimbom da, para fenerde

2
0
yanıtYanıtla
abdullah demir:

sözleşmeye imza da mı atılacaktı. herşeyi son dakikaya bırakırsan böyle olur tabii.

2
0
yanıtYanıtla
tracers:

rezalet

2
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Bu iş kimeros Ma Biche otelde gezmeye benzemez. Dursun özbek klübü mahfettiniz. Daha formaya reklam alamadınız. Otellerinin ismini yaz formalara

1
0
yanıtYanıtla
..:

Gs Romario ile anlastigini M.i.H.A (mars futbol hezeyanlari birligi) ya bildirmis ama oyle biyer yokmus bide adam birakmis futbolu yoksa alirlardi

1
0
yanıtYanıtla
BOYUT:

Bu galatatasarayın başına adam gibi bir başkan gelmeyecek mi. uzun zamandır hiçbir transferi olumlu başaramadık. transfer mazlumu olduk adeta. aziz yıldırım gibi zenginliği benzeyen bir başkanımız olsaydı, 15 yılda en az 3 defa şamp ligi kupası alırdık be. finans konusunda küçük emrah olduk hani. sevgi karın doyurmuyor başkan, yapamıyorsan istifa seni bekliyor. hadi bakim kapı orada. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title