Haberler

    Galatasaray Fıba'lık Oldu

    Ünal Aysal'ın kendilerine verdiği sözü tutmadığını ve 100 bin doların üzerinde alacağı olduğunu savunan Shavonte Zellous, Galatasaray'ı FIBA'da dava etti.

    Galatasaray'da futbol ve basketbol takımında yaşanan ödeme sıkıntıları gündemdeki yerini korurken, bu kez de kadın basketbolunda olumsuz bir gelişme yaşandı. 2013-14 sezonunda Galatasaray Odeabank forması giyen, lig ve Avrupa şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Shavonte Zellous, ödenmeyen paraları olduğu için sarı-kırmızılıları dava etti. ABD'li guardın sözleşmesi geçtiğimiz ay, antrenmanlara zamanında gelmediği gerekçesiyle feshedilmiş ve oyuncunun maaş ya da prim alacağının kalmadığı kulüp tarafından duyurulmuştu.

    Ancak 28 yaşındaki basketbolcunun eski kulübüyle aynı fikirde olmadığı ortaya çıktı. Zellous, eski başkanın (Ünal Aysal) kendilerine prim sözü verdiğini, Fenerbahçe'yi yenmelerinin ardından bunu iki katına çıkarmayı taahhüt ettiğini ve şu an 100 bin doların üstünde alacağı olduğunu söyledi. Oyuncunun FIBA nezdinde şikayetçi olduğu, davanın FIBA tarafından atanan hakimlik tarafından karara bağlanacağı bildirildi.

    Antrenmanlara gelmeme gerekçesini, kendilerine verilen sözün tutulmayıp ödemenin yapılmaması olarak gösteren yıldız basketbolcu, "WNBA'de size iki haftada bir ödeme yapılır. Orada ise bu ayda birdir. En son Mayıs'ta orada oynadım. Şu an burdayım ve hala tarafıma ödeme yapılmadı. İstanbul'u çok seviyorum. Harika bir şehir. Takımı ve hocamı da seviyorum. Aslında her şey çok güzeldi. İşin acı veren tarafı da bu zaten" dedi.

    Kaynak: Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Shavonte Zellous Galatasaray Ünal Aysal Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title