Haberler

Galatasaray, Fenerbahçe'yi Farklı Mağlup Etti

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 4. haftasın Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 80-63 mağlup etti. Mücadelenin ardından antrenörler maçı değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Olağanüstü bir mücadele gösterdik. Oyuncularım bir basketbol takımının yapabileceği her şeyi yaptılar. Maça da iyi başladık. Fenerbahçe'nin ikili oyunlardaki zafiyetini biliyorduk. Ağır kalacaklarını biliyorduk. Bunu iyi değerlendirdik. Galatasaray camiası bu takımla gurur duymalı. Ben oyuncularımı kutluyorum. Yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularım Real Madrid'i yenmiş bir takımı durdurmayı başardı" dedi.

Ataman, salonda müthiş bir derbi atmosferinin olduğuna değinerek, "Müthiş bir atmosfer vardı. Tabii bir derbi maçı. Zaman zaman küfürlü tezahüratlar nedeniyle oyun durdu ama bu kısa sürdü. Taraftarlarımız taşkınlık yapmadı. Atmosfer çok güzeldi" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı basketbolcu Sinan Güler ise, iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, "Hem takım gibi oynadık hem de istediğimiz şeyleri doğru şekilde yaptığımız için onlara fırsat vermedik. İkinci yarıda bu basketbolun üzerine koyarak sertliğimizin de üzerine koyarak emin bir galibiyet aldık. Bu maçı unutup diğer maçlara bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

OBRADOVIC: "PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZÜP ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA HAZIRLANMALIYIZ"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise, Galatasaray'a karşılık veremediklerini belirterek, "Rakibimiz çok sert oynadı ve onlara karşılık veremedik. Oyuncularım 3-4 gün önce Real Madrid'e karşı harika oynuyorlar, bugün farklı oynuyorlar. Anlamadığım konu bu. Ama dürüst olmak da gerekirse Galatasaray Odeabank çok iyi bir maç oynadı. Savunmada çok iyiydiler ve topu çok iyi çevirdiler onları tebrik ediyorum. Problemlerimizi çözüp önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız" dedi.

Sarı-lacivertlilerin takım kaptanı Melih Mahmutoğlu da Galatasaray'ın sert oynamasına izin verdiklerini anlatarak, "Bu bizim hatamız. Real Madrid maçında bu sertliğe karşılık verdiğimiz için kazanmıştık. Galatasaray'ı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ergin Ataman Galatasaray Fenerbahçe Odea Bank Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title