Haberler

Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüdü

Serhan Türk, İstanbul-DHA Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Serhan Türk, İstanbul-DHA

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmada ısınma sonrası ilk olarak istasyon çalışması yapıldı. Fiziksel egzersizlerin ardından, yarı sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Umut Bulut ve Veysel Sarı çift kalede yer almazken özel bir program dahilinde salonda çalıştı. Yeni transferlerden Blerim Dzemaili, antrenmana takımla başlarken daha sonra özel bir teste tabi tutularak çalışmayı tamamlarken, Semih Kaya ise tedavisinin ardından hafif bir jogging yaptı.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın 17.30'da yapacağı idman ile sürdürecek.

ÜNAL AYSAL, ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAKİP ETTİ

Galatasaray'ın ligin ikinci haftasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Başkan Ünal Aysal ve Genel Koordinatör Faruk Işık takip etti. İdmanın ardından Ünal Aysal ve Felipe Melo arasında kısa bir sohbet gerçekleşti.

Öte yandan antrenman öncesinde bu zamana kadar seyahat etmesi yasaklanan ve ABD'den gelen engelli taraftar Erol Çatalbaş, özel izin ve doktorlarıyla birlikte geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Ünal Aysal, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Galatasaray Ünal Aysal İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title