Haberler

Galatasaray, Erkan Zengin'le Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Trabzonspor'la sözleşmesini fesheden Erkan Zengin'le prensipte anlaşmaya vardı.

Önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılamayacak olan Galatasaray yeni sezon için çalışmalara şimdiden start verdi.

Trabzon'da kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetimiyle bir araya gelerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Erkan Zengin, bunun karşılığında 1.1 milyon Euro'luk alacağından vazgeçti. Bu gelişme üzerine kolları sıvayan sarı-kırmızılılar İsveçli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.

GALATASARAY KARŞILAYACAK

Trabzon'da bekleneni veremeyen 30 yaşındaki futbolcu, başka bir takımla anlaşması durumunda eski kulübüne 600 bin Euro ödemek zorunda kalacak.

Bu rakamı da Galatasaray yönetimi karşılayacak ve böylece Erkan Zengin yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. Erkan, Beşiktaş ve Trabzon'da üst seviyeye ulaşamamış ancak Eskişehir'de hayran bırakmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erkan Zengin Galatasaray Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

KARAKARTAL:

AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR, HEPİMİZİN KARDEŞÇE YAŞAMAMIZIN GEREKTİĞİNİ SAVUNUYOR VE ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

12
15
yanıtYanıtla
uzaktaki köy:

bu gs hiç akıllanmayacak anlaşılan

8
4
yanıtYanıtla
KÖPRÜLÜ:

LAN OĞLUM ÇÖP TOPLAMAYI BIRAKIN ARTIK. . .

10
0
yanıtYanıtla
Haci baba:

İşe yaramiyacahini dusunuyom topu çok geveliyor

7
0
yanıtYanıtla
TRABZONLU:

AMAN UZAK DUR TS DEN NE UMUTLARALA GELDİN NE VERDİN TS YE PARALARI ALDIN OTURDUN AŞAĞIYA ALDIĞIN PARANIN HAKKINI VERDİNMİ TS YE ALDIĞIN PARALAR HARAMDA ZIKKIM OLSUN SANA ERKEN GİT YETERKİ TS DEN UZAK OL. BİR İNSAN PARA KAZANDIĞI YERE ANCAK BUKADAR TOP OYNAMAYARAK İHANET EDER.

5
2
yanıtYanıtla
eistenpolin:

ben de öyle düşündüm ancak bunlardan çok yönetim ve hocalar da kabahat. . . ben olsam hamiye de bu oyunculara da beş kuruş para vermezdim

yanıt0
yanıt0
cim:

bu haber yalan . . erkan trabzonda ne oynadı ki galatasarayda oynasın. . zaten 30yaşına gelmiş bir oyuncu. . 2 lig oyuncusu. . cimbom almaz öyle oyuncuyu . . cimboma yaramaz. . cimbom maçında sahtekarca kendini yere attı penaltı kazandırdı, oysa dokunan bile yoktu

5
1
yanıtYanıtla
turgay aydın:

bence galatasaray almamalı çünkü uyumsuz bir kişi takım arkadaşlarıyla hep sorunlu mello tipinde bir insan alınmamalı

3
3
yanıtYanıtla
Zafer:

Bence iyi bir alternatif olabilir kardeşim.

yanıt2
yanıt2
gökhan:

bu sene tüm kadro dışlarını biz alcaz anlaşılan erkan düzgün oynarsa işe yarar

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title