Haberler

Galatasaray, Dünyaca Ünlü Futbolculara Rağmen Kadıköy'den Galibiyet Çıkaramadı

Güncelleme:

Galatasaray, kadrosunda son 18 senede dünyaca ünlü futbolculara sahip olmasına rağmen Kadıköy'deki kaderini değiştiremedi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye Kadıköy'de kazanamama serisi 18 seneye çıkarken, sarı-kırmızılı takımda yer alan dünyaca ünlü isimlerin bile bu kaderi değiştiremediği görüldü.

18 senelik süreçte 6 lig şampiyonluğu kazanan, Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez çeyrek final gören, 4 de Türkiye Kupası alan sarı-kırmızılıların özellikle ezeli rakibinin evinde birçok Avrupa çapında teknik direktör, dünyaca ünlü yıldız ve çok önemli kalecilerle bile galip gelememesi en önemli ayrıntı oldu.

FARKLI YENİLGİLER GELDİ

Bu dönemde; Fatih Terim, Feldkamp, Eric Gerets, Frank Rijkaard ve Roberto Mancini gibi çok önemli hocalar; Hagi, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Harry Kewell, Milan Baros, Johan Elmander, Rigobert Song, Arda Turan ve Cassio Lincoln gibi üst düzey yıldızlar, galibiyet göremedi.

Bununla beraber, 18 yılda Fernando Muslera, Claudio Taffarel, Faryd Mondragon ve De Sanctis gibi Avrupa çapında kaleciler de Fenerbahçe'ye karşı kalelerini koruyamadı. Aynı süreçte sarı-kırmızılılarda 6-0, 4-0 ve 4-1 gibi farklı yenilgiler de yaşandı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title