Haberler

Galatasaray-Dortmund Maçı Şifreli Kanalda

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam Borussia Dortmund'u Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. Dev maçı D-Smart yayınlayacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam Borussia Dortmund'u Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'de başlayacak müsabakayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Dev mücadele D-Smart 77. Kanal Smart Spor HD'den canlı olarak ekrana gelecek. Sarı-Kırmızılı taraftarlar takımlarının maçını şifresiz kanaldan takip edemeyecekler.

İLK GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR

Gruptaki ilk 2 maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü ancak uzatma dakikasında bulan Galatasaray, yenilgiden son anda kurtuldu. Zorlu Arsenal deplasmanında 4-1 mağlup olmaktan kurtulamayan sarı-kırmızılılar, ilk galibiyetine Borussia Dortmund karşısında ulaşmaya çalışacak.

GALİBİYETİN ÖNEMİ BÜYÜK

İki maçını da kazanan ve 6 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund karşısında gruptaki önemli müsabakalarından birine çıkacak olan "Cim Bom"un alacağı olası bir galibiyet, ikinci tura yükselebilme hedefinde büyük bir adım olacak.

MELO VE DZEMALI KART SINIRINDA

Galatasaray'da Felipe Melo ve Blerim Dzemaili sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartları bulunun Melo ve Dzemaili, bugün Borussia Dortmund karşısında sarı kart görmeleri halinde Alman takımıyla deplasmanda yapılacak 4. maçta forma giyemeyecek.

Özellikle yıldız oyucusu Wesley Sneijder'in performansıyla ve galibiyeti getiren 2 şık golüyle öne çıktığı Fenerbahçe derbisini kazanmayı başaran Galatasaray, Borussia Dortmund karşısına bu motivasyonla çıkacak.

Sarı-kırmızılı ekipte, Borussia Dortmund maçı öncesi sakatlığı bulunan Aydın Yılmaz'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray D Smart Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

kokkinochoma:

bu kadarına pes türk takımının maçını yabancı kanallardan izlettirenle yazıklar olsun

21
1
yanıtYanıtla
Berk:

Eskiden şampiyonlar ligi maçlarını ne gün olursa olsun açık kanal (Star TV) yayınlıyordu. Nerden çıktı şu şifreli kanal işi.

19
1
yanıtYanıtla
yurttas:

önceden tüm sampiyonlar ligi maclari sifresiz olarak yayinlanirken, ne zamanki sikeden ceza aldi fenerbahce, galatasaraylilardan nemalanmak icin medyayi elinde tutan fenerliler hemen maclari sifreli yayinlamaya basladilar. yarin tekrar fener s. ligine girse sifreler kalkacak göreceksiniz. cünki avrupada basari getiren tek takimdir GS ve o yüzden izlenmeye degecegini biliyorlar. . tarafli tarafsiz futbolsever GS nin macini izliyor ama fenerin nasilsa birsey yapmayacagini bildikleri icin ancak sifresiz olursa izleniyor maclari. ayrica Fenerli medya patronlari( aydin dogan-ferit sahenk, acun ilicali gibi) GS nin maclarini sifreli yayinlayarak sikenin intikamini aliyorlar sagladiklari rantin yaninda. herkesi UEFA ya bu mac yayinlarini sifresiz yayinlamalari icin mail atmaya cagiriyorum. nede olsa sikayetlerimizle feneri avrupadan men ettirecek kadar gücümüz var ya!!! bunuda degitirtebiliriz o halde. . !!

10
7
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

6s ya başarlar

4
9
yanıtYanıtla
ERKAN C:

HAYIRDIR AZİZ BEY ACINMI WARDA BEDDUA EDIYORSUN ITIN DUASI TUTSAYDI GOKTEN KEMIK YAĞARDI:d:d:d

10
2
yanıtYanıtla
emrah t:

televizyon bile parayla oldu arkadaş daha neler göreceğiz verdikleri üç kuruş maaş oda elektrık su doğalgaz internet telefon ev kirası ulaşım yeme içme derken şimdide evdeki televizyona para ver bu dünya nereye kadar sürer ve daha neler getirir hayatımıza kim bilirr

4
1
yanıtYanıtla
kaan:

beyler zdf beleş veriyo açın izleyin bu paragözlere para vermeyin hotbird uydusunda falan açık nettende zdf live yazın izleyin

3
0
yanıtYanıtla
ALEN:

way anasını tum dunya bedavaya turkıyenın tek sampıyonlar lıgınde olan takımını ızlıyor turkıye ızlıyemıyor 4 yıl once RTE acıklamamısmıydı maclar bedava TRT den ızlencek dıe?adam gunluk 20 lıra yovmıyeye calısıyor 10 lırasını mac ıcın kahveye verecek?

1
0
yanıtYanıtla
murat doğan:

millet soyulmaya müsait olunca kim nerden soyacağını şaşırıyor:))))

1
0
yanıtYanıtla
arda:

para lazımya neyi satacaklarını bilmiyorlar gs şampiyonlar liginde şifreli yayınlar yüzünden heb yeniliyo bu günde yenilicek.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title