Haberler

Galatasaray 0 Diyarbakır 2 Maç Özeti (GS - D.Bakır 22 Ocak)

Güncelleme:

22.01.2015 GS 0 Diyarbakır 2 maçı. Galatasaray Diyarbakırspor maç özeti ve golleri. Ziraat Türkiye Kupası maç özetleri. Galatasaray Türk Telekom Arena'da Diyarbakırspor'u ağırladı. Maçın özeti ve tüm detayları haberimizde.

22 Ocak Perşembe GS 0 Diyarbakırspor 2 maç özeti ve golleri. Ziraat Türkiye Kupası maç özetleri ve Galatasaray Diyarbakırspor maçının geniş özeti, maç sonu röportajların yanında karşılaşmanın tüm detayları. Galatasaray Diyarbakır mücadelesi golle başladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Diyarbakırspor'u ağırladı. Türk Telekom Arena'da oynanan maça misafir takım Diyarbakırspor 3.dakikada bulduğu golle 1-0 önde başladı. Diyarbakırspor'da Ercan Capar uzak mesafeden kaleci Sinan Bolat'ı avladı.

Galatasaraylı futbolcular 30.dakikada karşılaşmanın hakemine yoğun itirazlarda bulundular. Galatasaray'da Selçuk İnan'ın kafa vuruşunu Diyarbakırsporlu oyuncu çıkardı. Maçın hakemi oyunu devam ettirirken Sarı Kırmızılı oyuncular karara uzun süre itiraz ettiler. Ancak itirazlar sonucu değiştirmedi. Galatasaray eşitliği yakalamak için Diyarbakır kalesine yüklendi ancak ilk 45 dakika Diyarbakır'ın 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

Galatasaray 57.dakikada Emre Çolak'la gole çok yaklaştı. Emre Çolak'ın uzaktan sert vuruşu Diyarbakırspor kalesinin hemen yanından oyun alanını terk etti. Maçın geniş özetini ve tüm detaylarını izlemek için ilgili bağlantı haberimizde.

Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Diyarbakır BŞB arasında oynanan mücadeleye hakem Volkan Bayarslan'ın kararı tartışma konusu oldu.

Mücadelenin 31. dakikasında Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında Selçuk İnan topa yükseldi ve kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kaleye doğru gönderdi.

Diyarbakır'da Abdullah, top çizgiyi geçtikten sonra eliyle müdahale etti ancak hakem bu pozisyonu devam ettirdi. Galatasaraylı oyuncular, topun çizgiyi geçtiği yönünde ciddi itirazlarda bulunurken hakem itirazlarından dolayı Goran Pandev'e sarı kart gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Telekom Arena Türkiye Kupası Diyarbakırspor Galatasaray Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title