Haberler

TAY-DER, Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği, G.Saray Divan Kurulu üyeleri hakkında, "terör örgütüne yardım etmek ve örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de, Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) üyeleri, Galatasaray Divan Kurulu üyeleri hakkında, "terör örgütüne yardım etmek ve örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, İzmir Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi talebinin genel kurulca reddedildiğini, daha sonra yapılan açıklamada iki futbolcunun aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle ihraç edildiğini hatırlattı.

"İLGİLİ KANUN MADDESİNE MUHALEFET ETTİLER"

Genel Kurul üyelerinin Hakan Şükür ve Arif Erdem'in terör örgütü bağlantısı nedeniyle ihracının istenmesini kulak arkası ettiğini savunan Gömük, bu durumun terör örgütü faaliyetlerini kolaylaştırdığını, ilgili kanun maddesine muhalefet anlamına geldiğini iddia ederek, şöyle konuştu:

"KAMU DAVASI AÇILSIN"

"Galatasaray Spor Kulübü'nün 25.03.2017 tarihli yıllık olağan genel kurulunda Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkındaki karar sebebiyle bir kısım divan üyelerince örgüte yardım etmek ve örgüt propagandası yapmak suçlarıyla ilgili olarak tespit edilecek olan şüpheliler hakkında kamu davası açılmasına karar verilmesini talep ediyoruz."

Gömük ve dernek üyeleri daha sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Arif Erdem İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title