Haberler

Galatasaray Divan Başkanı: Tarihimizde Şike Nedeniyle Hapse Giren Başkan Yok

Güncelleme:

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Aziz Yıldırım'ın sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili söylemlerine tepki göstererek, "Galatasaray tarihine baktım 111 yılda hiçbir Galatasaray Başkanı şike nedeniyle hapse girmemiştir. Kulübümüze atılan şike ithamını aynen kendilerine iade ediyoruz" dedi.

Aktar, sarı-kırmızılı takımın şubat ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'şikenin kralını Galatasaray yapmıştır' sözlerine göndermede bulunana Aktar, "Galatasaray tarihine baktım 111 yılda hiçbir Galatasaray Başkanı şike nedeniyle hapse girmemiştir. Kulübümüze atılan şike ithamını aynen kendilerine iade ediyoruz. Gündemi değiştirebilmek adına her türlü iftiraya başvuran birinin yöneticilik yapıyor olması ülkemiz adına utanç vericidir" açıklamasını yaptı.

"GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN…"

Aktar, sarı-lacivertli yöneticilerin Galatasaray - Fenerbahçe maçları öncesi 'Galatasaray bizim düşmanımız' söylemlerinde bulunduğunu ifade ederek, "Kadın basketbol maçındaki federasyonun yanlış lisans uygulamasında 'Galatasaraylılar sahtekarlık yapmıştır' diyecek kadar saygısız ifadeleri kullanabilmişlerdir. 5 Şubat 2016 Cuma günü, Antalyaspor - Fenerbahçe maçındaki mağlubiyetten sonra, yine aynı yöneticiler, gündemi değiştirmek, dikkatleri başka yöne çekmek için kulübümüzle ilgili iftira ve hakaret söylemlerine devam ederek kulübümüzü şike yapmakla suçlamış ve tarihimize bakmamızı söylemişlerdir" diye konuştu.

"İFTİRALARINI KENDİLERİNE İADE EDERİZ"

Kulüp tarihine baktığını belirterek camiaya seslenen Aktar, "Ben tarihimize baktım. Geçmiş 111 yıl içinde 36 başkandan hiçbirisi şike suçlamasından ötürü hapse girmemiş. Hiçbir yöneticimiz 1 yılı aşkın süre aynı suçlamayla cezaeviyle tanışmamıştır. Ayrıca hiçbir yöneticimiz de TFF tarafından şike cezası almamıştır. Dedikodu ve rivayetlere dayanarak 111 yıllık kulübümüzün şikecilikle itham edilmesi bütün Galatasaraylıları rencide etmiştir. Cuma gününden bu zamana bu konuyu kınayan telefon ve SMS'ler aldım. Bu konuyu daha önce verdiğim açıklamalar ışığında UEFA'nın bütün kademelerinde şike olgusu kesinleşen, bu sebeple 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan, iki yöneticisi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından şike suçuyla cezalandırılan değerli rakip kulüp yöneticilerinin kulübümüzle ilgili iddia ve iftiralarını kesin olarak reddeder, kendilerine iade ederiz. Maalesef içinde oldukları üzücü ve utandırıcı duruma kulübümüze de dahil ederek gündemi değiştirmek isteyebilirler ancak yanlış örnek ve yanlış camiayı seçtiler. Spor dışı uygulamalardan vazgeçmelerini, ebedi dost, ezeli rakip camia olarak kendilerine tavsiye ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım irfan aktar Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

kerem:

tarıh fenerı sıkecı dıye yazacak hıc bıyerlerınızı yırtmayın fbde bjk de sıkecıdır ıspatlıdır

8
5
yanıtYanıtla
zorluMobil-ANDROID:

aziz yildirim ne olur cek git artik daha fazla rezil olma ayip

8
4
yanıtYanıtla
ABC:

Kumpas ve ayak oyunlarınız daha önünüze gelmedi. Bekleyin ne MAL olduğunuz ortaya çıkacak. Yakındır yakın. cinconlar.

7
3
yanıtYanıtla
GoGo:

Nerede bir Galatasaray haberi var , şikeciler bizden daha önce okuyor. Hayır okudun neden yorum yapıyorsun ? hadi yaptın birde takip ediyorsun :) bu size 4. yıldızı ve uefa kupasını kazandırmaz. . . . . he pardon siz bizi 6-0 yenmiştiniz doğru. .

5
5
yanıtYanıtla
halk..:

sen birde fener haberlerine bak yorum yapmıyan fransız pardon cinconlu kalmışmı diye. . . bu arada 6 lık simidi unutamadığına göre hazımsızlık yapmış sanırım yinede afiyet olsun. . .

yanıt3
yanıt3
analiz gercek:

sucsuz yere hapis yatan yokmu tarihte saniyorsun ne zavallilar iftira ile haksiz yere hapis yatti

5
5
yanıtYanıtla
FENERASYON BAŞKANI:

Fenerbahçeliler Uefa ve Cas tarafından tescillenen şikelerine bakmadan, dayanaksız, belgesiz ve kulaktan dolma bilgi ve iddialarla diğer takımlara iftira atarak kendi şikelerini unutturmaya çalışmaktadırlar. Bunu yapacaklarına şikeyi yapan ve itiraf eden başkanlarından hesap sorarak, kamuoyundan özür dileseler daha yerinde ve onurlu bir davranış sergilemiş olurlar. .

3
6
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Biz ne dersek o olur. Bu sene Uefa, Cas ve Yargıtaydan tescilli şikeci güzide kulübümüzün yılı olacak. Hem ligde hem de kupada onları şampiyon yapacağız. O tescilli şikeci takıma Antalyaspor''dan sonra bir 4 yıldız da biz takacağız. Çünkü o kulüp ve baş şikeci başkanı 3 Temmuz 2011 den beri RTE''nin talimatıyla bizim himayemizdedir. Çünkü şike sahaya yansımamış. Kamuoyuna duyrulur.

4
4
yanıtYanıtla
isa:

gs cahilleri. . . azizi bile bjk yaptı. . . . . söylediği her sezon bjk şampiyonluğunu çaldınız. . . Malatya(doğanları) , Eskişehir( sağ at) , a. gücü 0-8 zalat kupanız. . . (azin eseri kartopu macı samsun da biliyoruz. . . )

5
3
yanıtYanıtla
mert:

fenevbahçeye cok saglam kapak bee. . . .

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title