Haberler

Galatasaray-Anderlecht Maçını Star TV Yayınlayacak

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Anderlecht ekibini konuk edecek. Zorlu mücadele şifresiz Star TV'den canlı izlenecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Anderlecht ekibini konuk edecek.

DEV MAÇ ŞİFİRESİZ KANALDA

Sarı-kırmızılı takım, seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak "Devler Ligi"ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı Macar hakem Istvan Vad yönetecek. Zorlu mücadele şifresiz Star TV'den canlı izlenecek.

ANDERLECHT MAÇI PROGRAMI

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 20.15'te yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli ve sarı-kırmızılı futbolcu Aurelien Chedjou saat 17.30'da Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer karşılaşmada ise Alman ekibi Borussia Dortmund, İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Star Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SUWANA:

YENER MİYİZ ŞÜPHE İÇİNDEYİM BİR GALATASARAYLI OLARAK ANDERLECHT TE YENERSE BİZİ HİÇ ŞAŞIRMAM TAKIMIN DURUMU ORTADA BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİNDE UMUDUM YOKTUR. SELÇUK BURAK GİBİ GAZLA OYNAYAN FUTBOLCULAR HEMEN GÖNDERİLMELİ GS DEN HELE SELÇUKUN TRİPLERİDE YOK MU ÖLDÜRÜYOR BENİ

19
8
yanıtYanıtla
YUNUS:

4 0 ALIRIZ

1
7
yanıtYanıtla
gs:

galatasaray iki forvetle oynamalıdır zaten yabancı kuralı yok selçuk iyi oynarsa gs kesin kazanır hatta fark bile atar

3
4
yanıtYanıtla
metin dolunay:

2 0 biz alırız yabancılarla farklı oynuyoruz

1
6
yanıtYanıtla
metin karaağaç:

şans=gs 0 sıfır yani. . . şans veren var mı cim bomuma. . . ?

4
2
yanıtYanıtla
Reverof:

Bizim takım tek forvet iş yapamıyor. Çift forvetle Başlamalıyız. . Ilk yarı seyirci destegiyle işi bitirmeli sonra da kontrollu oynamalıyız. .

4
2
yanıtYanıtla
nevzat:

ilk yarıda gol grlsin yeter

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title