Haberler

Galatasaray, Dany İçin Bonservis Bedeli İstemeyecek

Güncelleme:

Fransa Ligi ekiplerinden Evian, kaptanlığa yükselen Dany Nounkeu'nun bonservisini isterse Galatasaray para talep etmeyecek.

Galatasaray'da Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu için kararını verdi. Fransa Ligi ekiplerinden Evian'da aradığı bulan ve 8 maçlık performansıyla kaptanlık pazubandını koluna takan Dany, sezon sonunda kiralık kontratı biteceği için Galatasaray'a dönecek. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Kamerunlu savunmacıyı istemiyor.

EVIAN İSTERSE BEDAVAYA GİDECEK

Dany'nin mevcut performansından memnun olan Evian kulübü, tecrübeli savunmacıyı renklerine bağlamak isterse, Galatasaray cephesi herhangi bir bonservis bedeli talebinde bulunmayacak.

Sarı-kırmızılı kulüp Kamerunlu stoperi 2012 yılında Gaziantepspor'dan 3.3 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Dany Nounkeu Galatasaray Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

mervenur yaskanMobil-ANDROID:

Galata saray seni cok seviyorum.Herkezi yeneceginize inaniyorum.Siz cok guclusunuz.

6
3
yanıtYanıtla
SelimMobil-ANDROID:

üstüne para verin halı saha takımına alayım,aha da söz..Herkes şahit...

5
4
yanıtYanıtla
efe can:

ula birde üzerine para verseydiniz utanmazlik yüzsüzlük diz boyu. kim ki su kuluplerin vergi borcunu siler yada vergide kolaylik yaparsa. ondan. . . . . . . . . . . . . . . . . kimse yok. ben gatasarayliyim devlet ilk önce galatasaraydan söke söke bütün vergileri almali

5
3
yanıtYanıtla
gurbetci:

aferin galatasaray böyle devam ed cimbomun borcu ne kadardi? 300 miliyon dolarmiydi? düsünsene porto toplam 800 milyona oyuncu satiyor biz ise 20ye alib bedavaya veriyoruz? normalmi bu?

6
2
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Para cok ye ye bitmiyor GS talan edilmis birde bedava futbolcu

5
2
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Antep iyi kakaladı cincona cakma zenci bu :)

2
4
yanıtYanıtla
yeterki git:

yeterki gitsin bedavaya verelim . Adam bu takıma ayak uyduramıyor Fatih Terim ne amaçla aldı bu adamı hala anlamış değilim

2
3
yanıtYanıtla
Gs bom cim bomMobil-IOS:

Bu mal bozuk atin gitsin

1
2
yanıtYanıtla
Beyin:

Yıldız derken (gülüyorumasddsdasd) :D ?

0
2
yanıtYanıtla
Genç fenerliMobil-ANDROID:

Yakında dilenciliğe başlarsınız

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title