Haberler

    Galatasaray, Futbolcuların Sözleşmelerini TL Cinsinden Yapmayı Planlıyor

    Güncelleme:

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yerli para birimleriyle borçlanmanın yollarını arayalım." sözlerinin ardından Galatasaray, futbolcuların sözleşmelerini TL üzerinden yapmayı planlıyor.

    Dolardaki önlenemez yükseliş Galatasaray'ı harekete geçirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Yerli para birimleriyle borçlanmanın yollarını arayalım" önerisinin kendilerine çok uygun olduğunu gören sarı-kırmızılılar, bu metodu uygulayacak.

    KUR FARKI VE FAİZ ZOR DURUMA SOKTU

    Milliyet'in haberine göre son dönemde, uluslararası gelişmelere bağlı olarak doların her geçen gün yükselmesi ve devletin bununla mücadele için sözleşmelerin Türk Lirası üzerinden yapılması çağrısına sessiz kalmayan Cim-Bom, Türk Futbolu'na öncülük yapmanın hazırlığı içerisine girdi. Faiz ve kur farkından dolayı her sene 40 milyon lirası uçup giden ve yeni gelişmelerle bunun artmasından çekinen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, bundan sonra Türk futbolcularla yapılacak sözleşmelerin Türk Lirası üzerinden gerçekleştirilmesi için talimat verdiği belirlendi.

    YILLIK 64 MİLYON EURO

    Vergiler ve primlerle beraber teknik heyet ve futbol takımına şu an için senelik 64 milyon euro ödeyen ve UEFA'nın Finansal Fair Play için getirdiği sınırın sadece 1 milyon euro altında olan sarı-kırmızılılarda başkan Özbek'in, Türk futbolcularla TL üzerinden anlaşma yapılması düşüncesini genelleştirip Kulüpler Birliği'nde de gündeme getireceği ve bunun Türk futbolunda devrim sayılabilecek bir harekete dönüşmesi arzusunda olduğu ifade edildi.

    ÜNAL AYSAL UYGULAMIŞTI

    Galatasaray'da Türk futbolcularla TL cinsinden sözleşme yapılması veya kur sabitlemesi fikri ilk olarak Ünal Aysal döneminde hayata geçirilmiş ancak bu, çok uzun vadeli bir proje olmamıştı. Sarı-kırmızılılarda sözleşmelerin Türk Lirası üzerinden yapılması fikrine kulüp üyeleri de sıcak bakıyor ve destekliyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Recep Tayyip Erdoğan Galatasaray Milliyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title