Haberler

    Galatasaray: Arena'daki Olayların Sorumlusu Fenerbahçe

    Güncelleme:

    Galatasaray, Kazakistan maçı sonrası yaşananlarla ilgili F.Bahçe'yi suçladı, "Sorumlular, Volkan, Emre ve Hasan Çetinkaya ile gelen F.Bahçeli görevlilerdir." dedi.

    A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile oynadığı maç sonrasında Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun Türk Telekom Stadı'ndan ayrıldıktan sonra basın görevlilerine yapılan saldırının yankıları sürüyor.

    Galatasaray Kulübü'nden Türk Telekom Arena Stadyum Direktörü Mustafa Turgun, konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

    "OLAYA KARIŞAN KİŞİLER FENERBAHÇELİ"

    "Türkiye-Kazakistan A millî maçının ardından yaşanan olaylara karışan kişiler; Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Hasan Çetinkaya ile birlikte gelen Fenerbahçe Kulübü görevlileridir.

    Talimatlar gereği, soyunma odası koridorları ve karma alana (mixed zone) sadece futbolcular ve akredite olmuş yetkililer girebileceği için Fenerbahçe Kulübü yetkilileri statta akreditasyon alanlarının içinde bulunmayan ve soyunma odasına en yakın, sorumlu Emniyet yetkililerinin de bulunduğu Galatasaray Kulübü Stadyum İşletme Ofisi girişinde bekletilmiştir.

    "SÖZ KONUSU OLAY, AKREDİTASYON SÜRESİNİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN GERÇEKLEŞTİ"

    Takımlar, hakemler, UEFA Delegesi ve UEFA Doping Kontrol Yetkilisi'nin stadyumu terk etmesi, maç organizasyonu ve akreditasyon süresinin bitmesinin ardından Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu araçlarına bindirilmiştir.

    Söz konusu olay, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun stadyumdan ayrılmasından sonra, akreditasyon süresinin sona ermesinin ardından gerçekleşmiştir."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Emre Belözoğlu Volkan Demirel Galatasaray Kazakistan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    S:

    ŞİKECİ FENEV

    7
    4
    yanıtYanıtla
    ERHAN:

    YAAAA BU GALATASARAY KADIKÖYE GELMEYECEK Mİ GELECEK :) O ZAMAN KALE ARKASINDAN MUSLERAYA SONRA MELOYA SELÇUK BURAK HEPSİNE KÜFÜR EDİLECEK , YİYORSA GS TARAFTARI GELSİN SAĞ ÇIKAMAZ KADIKÖYDEN:)

    5
    6
    yanıtYanıtla
    ERHAN:

    KADIKÖYE GELİN 6-0 OLUN GİDİN AKLINIZ BAŞINIZA GELİR

    7
    3
    yanıtYanıtla
    xyz:

    Stad ta GS. li taraftarlar küfür etsin, Sonra güvenlik görevlileri futbolcuya sahip çıkmayıp yanlız bıraksın. . . . . Adeta basın törörü yaşansın oyuncunun gelin arabası gibi önü kesilsin, araba yumruklansın, hatta basıncılar tarafından küfürlere maruz kalsın Güvenlik görevlileri müdahele ettimi vay efendim niye etti. . . . . Basıncılar neredyse oyuncuya zorla röportaj yaptıracaklar. . . . . . Oyuncu mecbur mu röportaj yapmaya adam zaten psikolojikman yıkılmış onlar hakaret ve küfürlere maruz kalmış onlar röportaj da röportaj. . . . . . . . .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    bayx:

    parelelin ektiği(fitne-şike-kalleşlik-gammazcılk), artık biçiliyor, maalesef bundan sonra hiç bi şey eskisi gibi olmaz(çok zor). . . türkiyede spor kardeşliğin değil, kalleşliğin sembolü oldu. . . . . yahudilerin yapamadığını, parelel başardı. . . helal olsun parelele be taşeronlarına(ts-gs). . (şerefsizlik tavan yaptı, milli maçta bile ihanet yapıldı)

    2
    1
    yanıtYanıtla
    reis:

    çok haklısın, devlet bu olaya dur diyemedi, cahil cahil başkanların ekranlardan günlerce kin kusturulmasına müsaade edildi. . .

    yanıt0
    yanıt0
    KADIKÖYLÜ:

    Futbolda ki bu gelinen nokta ŞİKEYE ve ŞİKECİLERE prim verimesi, daha doğrusu ceza verilmemesinin sonucudur. Sporda şiddet ve şikeyle ilgili çıkarılan yasa ''Fenrbahçemize'' zarar vereceği için şiyasi erk tarfından iptal edilmiştir. Dolayısıyla şike cezasız kalmış, şikeci amcanız da devlete, yargıya, meydan okuyup diğer kulüplere , fenerasyona ve taraftararına hakaretler ederek ortalıkta dolaşmaya devam etmektedir. Sonuç itibariyle şike yaparak 100 yıllık ''Fenerbahçemize leke süren bu kişi Türk futboluna da zarar vermeye devam etmektedir. .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    ŞİKECİ AMCANIZ:

    Oraya Emre''yi ben gönderdim. Volkan''ı alıp ''Darbukatör Baryamın ''yanına götürsün diye!!

    2
    1
    yanıtYanıtla
    KAMİL:

    İyi ki bizim başkan bir Şike yaptı yani, bütün ihaleler FENERE kalıyor. . Hep arkamızda olan bir Devlet bir de Fenerasyon başkanı var. Başka da kimsemiz yok. .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    küçük:

    bu olayın tek sorumlusu volkan

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title