Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye: Biz Onlar Gibi Kapı Kapı Gezmedik

Güncelleme:

Galatasaray'ın 'Tek Bilek Tek Yürek' projesini eleştiren Fenerbahçe cephesine sarı kırmızılı yönetim "Biz onlar gibi kapı kapı gezmedik." diyerek sert bir cevap verdi.

Tek Bilek Tek Yürek projesi kapsamında 10 TL'den satışa çıkan bilekliklere yapılan eleştiriler Galatasaray Yönetimi'nı kızdırdı ve Galatasaray cephesi bir kez daha Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.

"KAPI KAPI GEZMEDİK"

Bir bilekliğin Yandex'te yapılan bin aramaya eşdeğer olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı yöneticiler, "Biz sadece bir tanıtım yaptık, sokaklarda kapı kapı gezmedik. Esnafları tek tek dolaşıp tık isteyen biz değiliz. Taraftarımızın 'Tek Bilek Tek Yürek' projesinde kulüplerine destek olacaklarına eminiz" ifadelerini kullandılar.

DURSUN ÖZBEK'TEN DESTEK

Takvim gazetesindeki habere göre; "Tek Bilek Tek Yürek" projesinin Başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Otel'de yapılmasının nedeni ortaya çıktı. Özbek, Arena yerine otelini bu organizasyona açarak kulübün kasasından 80 bin TL çıkmasını önledi. Davetlilere sunulan yeme-içme hizmeti, ses-görüntü düzeni, ışıklandırma ve elektrik gibi masraflar otel tarafından karşılandı. Özbek lansmanın yapıldığı gecede 10 bin adet bileklik satın almıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (21)

Rapaic:

Bileklik yerine tuvalet kağıdı kampanyası daha iyi tutardı.

9
10
yanıtYanıtla
tt:

Tüpçü eşittir aziz Yıldırım

9
10
yanıtYanıtla
zazaki Mobil-ANDROID:

aziz başkan boşver bunları şampiyonluk gitti sağa sola saldırıyorlarki seni futboldan uzak tutarak Fenerbahçe ile ilgilenmeni istemiyorlar sen takımla ilgilen Galatasaray ile değil

11
6
yanıtYanıtla
BozoMobil-IOS:

Hakimler,savcılar,polisler,platini,ünal aysal,lütfü arıboğan,bu saydıklarım operasyonu yapanlar nerede.Aziz Yıldırım hala Fenerbahçenin başında.Size soruyorum şikeyi kim yapmış.

8
3
yanıtYanıtla
UEFA CAS YARGITAY:

Fenerbahçeliler Uefa ve Cas tarafından tescillenen şikelerine bakmadan, dayanaksız, belgesiz ve kulaktan dolma bilgi ve iddialarla diğer takımlara iftira atarak kendi şikelerini unutturmaya çalışmaktadırlar. Bunu yapacaklarına şikeyi yapan ve itiraf eden başkanlarından hesap sorarak, kamuoyundan özür dileseler daha yerinde ve onurlu bir davranış sergilemiş olurlar. .

yanıt4
yanıt2
KADIKÖYLÜ ŞİKOCU KAMİL:

Ne aklanması kuş beyinli kanarya. Aziz Yıldırım Uefa ve Cas tarafından tescilli şikecidir. Var mı daha ötesi. Aklanması ise RTE''nin talimatı ile yapılmış bir algıdır. Yoksa onun cezasını yargıtay bile onamıştı. Yani tüm Türkiye, Azizin dolayısıyla Fenerbahçe''nin tescilli şikeci olduğu konusunda hem fikirdir. Fener sonsuza kadar tescilli şikecidir. Kimse de bizden sahte çürük raporuyla askerlikten kaçan, taraftarına küfür eden bir sahtekara inanmamızı beklemesin. Şikenin Kralı Aziz amcanızdır.

yanıt3
yanıt2
gs li:

ya gs fransız takımı diyen enbesil fenerliler fenerbahçe nerede kurulmuş biş araştırın hangi fransız lisesinde gs nerede kurulmuş bi bakın okuyun

4
6
yanıtYanıtla
batıksaray:

Gecen bir haber vardı batıksarayın yoneticilerinin olduğu toplantıda 400 bileklikten 80 bileklik satıldı diye çok komik bir durum yaaaa.. Gülme krizine girdim taraftarıni gaza betiren yöneticiler bile takımına destek olmuyor ki...

4
3
yanıtYanıtla
SARILACİVERT:

al işte sana bişey diyen varmı arkadaş sen ne saga sola laf atıp duruyon. . . git kendi kulubünle ilgilen sanane yandex ten falan seni ilgilendiriyomu. . . ayrıca AZİZ BAŞKAN taraftarlarına saygı duydugu için ayagına kadar gidyor. . sen git bileklik sat. BÜYÜKSÜN AZİZ BAŞKAN

3
4
yanıtYanıtla
kadri aynar:

şimdi siz fb li kardeşlerime soruyorum gs tarihinde şikeden hapse giren yok gelelim 2. konuya ge gs tarihinde kapı kapı dolaşıp para verin sizi üye yapalım diyen başkanda yok sokaklarda bizim interneti kullanın diye dolaşan başkanda yok ee o zaman ne konuşurlar anlamadım

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title