Haberler

Galatasaray'dan Erkan Koyuncu'ya Başsağlığı Mesajı

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, sabah antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesislerinin kapısına sıkışarak ölen foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Galatasaray Kulübü, sabah antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin kapısına sıkışarak ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Sabah Gazetesi Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title