Haberler

    Galatasaray'dan Dursun Özbek Açıklaması

    FutbolArena - Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in önceki gün yaptığı iddia edilen açıklamaları kulüp tarafından yalanlandı.

    FutbolArena - Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in önceki gün yaptığı iddia edilen açıklamaları kulüp tarafından yalanlandı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

    "Çeşitli yayın organlarında çıkan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Şebinkarahisar Vakfı'nın 16. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı iddia edilen açıklamalar tamamen hayal ürünüdür.

    Başkan Dursun Özbek'in Galatasaray Spor Kulübü ve futbol takımı hakkında herhangi bir açıklaması olmamıştır. Bu tip gerçeklikten uzak iddialara itibar edilmemesini özenle rica ederiz."

    Dursun Özbek'in Şebinkarahisar Vakfı'nda söylediği iddia edilen ifadeler

    "Fernando Muslera ve Wesley Sneijder'i satmayacagım. Onları neden satayım. Fernando Muslera ve Wesley Sneijder bu takımın lokomotifleri. Bu sezon şampiyonluk bizim. Futbolcularla konuştuğumda bu inancı onların yüzünde görüyorum. Teknik Direktörümüz Riekerink de, buna yürekten inanıyor." dedi.

    "CAVANDA TRANSFERİ HATALIYDI"

    Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'a güvencinin tam olduğunu belirten Dursun Özbek, "Selçuk İnan'a çok haksız yere yükleniyorlar. O, çok iyi bir Galatasaraylı. Serdar Aziz için fazla para vermedik. Bu yoruma katılmıyorum. Biz vermesek Serdar'ı, aynı paraya rakibimiz Beşiktaş alacaktı. Luis Cavanda transferi ise sanırım hataydı. Ama futbolda bunlar olur." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Galatasaray Spor Kulübü Wesley Sneijder Şebinkarahisar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title