Haberler

    Galatasaray, Tolgay Arslan İçin Dün Menajerle Görüştü

    Güncelleme:

    Galatasaraylı yöneticiler, dün menajer Ahmet Bulut'a Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan'ın transferi için yetki verdi.

    Galatasaraylı yöneticiler, menajer Ahmet Bulut ile 2018'de sözleşmesi bitecek Yasin Öztekin'in durumunu da masaya yatırdı. Orta alana yaptığı takviyelerden yüzü gülmeyen Galatasaray, yeni sezon için arayışlara başladı.

    Sarı kırmızılılar, gösterdiği kötü performans yüzünden Tolga Ciğerci'den umudu kesti. Yaşı ilerleyen Nigel de Jong'un ise sezon sonu biletinin kesilmesi büyük ihtimal... Aslan bu doğrultuda rotasını ligi iyi tanıyan bir isme çevirdi. Listenin ilk sırasına Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Tolgay Arslan'ı yazan Cim bom, başarılı oyuncuyu renklerine bağlamak adına ilk adımı dün attı.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Otel'de önemli bir zirve gerçekleşti. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve menajer Ahmet Bulut'un yaptığı transfer görüşmesi görüntülendi.

    TOLGAY ARSLAN AYRILMAK İSTİYOR

    Galatasaray, Tolgay'ın menajeri olmamasına rağmen, oyuncu ile görüşmeleri yürütmesi için Bulut'a yetki verdi. Devre arası F.Bahçe ile anılan Tolgay, Oğuzhan ile Atiba'nın arkasında beklediği için Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakıyor.

    2018 yazına kadar sözleşmesi olan Tolgay için G.Saray'ın, 3 milyon Euro bütçe ayırdığı belirtiliyor. Görüşmede bir başka gündem maddesi de Bulut'un geçen hafta haklarını aldığı Yasin Öztekin'in durumuydu. Sözleşmesi 2018'de bitecek olan Yasin ücretinde artış bekliyor.

    Kaynak: Sabah

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yasin Öztekin Ahmet Bulut Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title