Haberler

Galatasaray'dan Ayrılan Bernard James, Tüm Ücretini İade Etti

Güncelleme:

Sorunlar yaşadığı Joey Dorsey'yi Barcelona'ya sattıktan sonra pota altına takviye arayışına giren Galatasaray Odeabank, 11 Mart tarihinde Çin Ligi'nde Shanghai Sharks forması giyen Bernard James ile sezon sonuna dek anlaşma sağladığını açıklamıştı.

ABD'li pivotun, Sarı-Kırmızılı ekip ile yollarının ayrıldığı belirtildi.

TAKIMDAN AYRILDI

NTV Spor'dan İsmail Şenol'un verdiği habere göre, babasının beyninde tümör tespit edildiği için ülkesine dönen James, Cim Bom'a veda etti.

ÜCRETİNİ İADE ETTİ

Galatasaraylı kulüp yetkilileri ile görüşen ve özür dileyen 31 yaşındaki basketbolcunun, takımla anlaştığı tarihten bu yana aldığı tüm ücreti iade ettiği dile getirildi.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (10)

kara ali:

türkiyeye bir bakti!!! Burada yasiyacagima acliktan ölürüm dedi ve gitti. Her konuda fisistce bir kafa yapisina sahip olan türk insani ile yasamak icin ayni beyni tasimak lazim. Agac tanrisina sükürki buda her keste yok.

10
19
yanıtYanıtla
aztr:

belkide böyle temiz insanlara parasını geri vermeliyim demiştir. beğenmiyorsan bu ülkede yaşama yaşamıyorsan konuşma .

yanıt15
yanıt7
KARA ALI:

@AZTR hehe illahi. . . hossun! yani simdi seni sana benmi tanitacagim. Sizinle yasamaktansa yahudinin, ermeninin ve rumun yaninda yasamayi yegliyen birisiyim hic korkma, ama agza senin gibi birine kilit vurduracak biriside degilim.

yanıt0
yanıt1
denklem:

utanmadan almışlar mı bizimkilerde

18
2
yanıtYanıtla
erıpojmrg:

Bir de hamit altıntop a bakın. 3 senedir yatıyor adam. Takımda da ençok para alan yerli oyuncu bir de.

14
5
yanıtYanıtla
t:

hamit müslümanına duyurulur

18
0
yanıtYanıtla
Bitik galatasaray:

Oyuncunun babası hasta olduğu halde göstermiş olduğu medeniyeti, koskoca kulüp oyuncuya karşı gösteremiyor. Galatasaray'' ın yerinde medeni bir kulüp olsaydı adamdan parasını almaz, babasının hastalığı içinde ne gerekiyorsa yaparsı. Çünkü medeni kulüpler büyük camialardan oluşur. Büyük camialar ise aile gibidir. Ben takım turmuyorum ve dayım fenerbahçede delegeydi rahmetli oldu. Fenerbahçeli üst yöneticiler bütün hastane ve cenaze masrafını karşılamıştı hemde sıradan bir delege olmasına rağmen.

12
1
yanıtYanıtla
hamit:

napim bendemi iade edim ahahahahaaa

5
2
yanıtYanıtla
1010:

adamda ana-baba sevgisi para sevgisinden ağır basmış (yada teror olaylarından tırsmıştır bilemem) ne mutlu bu adamın ebebynlerine böyle evlatarı var

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ebruda hayırsever zerra zarraf için babasını bıraktı :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title