Haberler

    Galatasaray'da Ürküten Tablo

    Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray, son zamanlarda derbi maçı kazanmakta güçlük çekiyor.

    Galatasaray- Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray, son zamanlarda derbi maçı kazanmakta güçlük çekiyor. İşte Galatasaray- Beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılıların derbi performansı: Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'ın son dönemdeki derbi karnesi beklentilerin çok uzağında.



    Şampiyonluk yarışında kalabilmek için Beşiktaş'ı yenmek zorunda olan sarı-kırmızılı ekibin, çıktığı son 7 derbide galibiyet alamaması dikkati çekiyor.



    Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı biri TFF Süper Kupa'da, 6'sı ise Süper Lig'de olmak üzere son 7 maçını galip tamamlayamayarak kötü bir seriye imza atmış oldu. Galatasaray, bu 7 maçta 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.



    Son derbi galibiyeti Beşiktaş'a karşı



    Galatasaray, son derbi galibiyetini, 2014-2015 sezonu Süper Lig 33. haftasında Beşiktaş'a karşı elde etti.



    Rakibini, 24 Mayıs 2015 tarihinde oynanan maçta Türk Telekom Arena'da 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, sonrasında çıktığı hiçbir derbiyi kazanamadı.



    Lig maçlarında 3 galibiyet ile 3 beraberlik alan Galatasaray, TFF Süper Kupa karşılaşmasında ise normal süresi 0-0, uzatma bölümü ise 1-1 sonlanan müsabakayı penaltı atışları sonunda üstün tamamlayabildi. Bu maçlarda 4 gol atabilen sarı-kırmızılı ekip, ağlarında ise 9 gole engel olamadı.



    Galibiyete hasret seri



    Galatasaray'ın son 7 derbi maçında aldığı sonuçlar şöyle oldu:





    Not: Tabloda ilk takım Galatasaray olarak alınmıştır.



    Türk Telekom Arena'nın karnesi iyi



    Galatasaray, 2011 yılı ocak ayında açılışı yapılan yeni stadı Türk Telekom Arena'da oynadığı derbi maçlarda taraftarının yüzünü güldürdü.



    Türk Telekom Arena'da bugüne kadar tamamı Süper Lig'de olmak üzere 13 derbi müsabakası oynayan sarı-kırmızılı ekip, 8 kez kazanırken, 3 kez rakiplerine yenildi ve 2 kez de eşitliği bozamadı.



    Yeni stadındaki ilk derbisinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen sarı-kırmızılıların, 2012-13, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında sahasındaki tüm derbileri kazanması dikkati çekti.



    Galatasaray, 2011-2012 sezonunun normal bölümündeki iki derbisini de galip tamamlarken, play-off etabı olan Süper Final'de Fenerbahçe'ye yenilip, Beşiktaş'la berabere kaldı.



    Bu sezon sahasındaki ilk derbisine Beşiktaş önünde çıkmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon ise evinde Fenerbahçe ile berabere kaldı, Beşiktaş'a ise mağlup oldu.



    Türk Telekom Arena'daki 13 derbide rakip ağları 20 kez havalandıran sarı-kırmızılı takım, kendi kalesinde 13 gol gördü.



    Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da çıktığı 13 maçtaki sonuçlar şöyle:





    Kaynak: AA

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Türk Telekom Arena Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title