Haberler

Galatasaray'da UEFA Kupası Belgeseli

Galatasaray kulübü`nün 17 Mayıs 2000`de kazandığı UEFA Kupası`nın ``17 Mayıs-Bir Şampiyonluğun Hikayesi`` adıyla çekilen belgeselın basın toplantısı düzenlendi. Turgay Vardar Basın Odası`nda düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, sarı-kırmızılı futbolculardan Ergün, Hasan Şaş, Okan ile belgeselin yönetmeni Umur Turagay, proje hakkında bilgi verdi.

Celal Gürcan, Galatasaray`ın UEFA Kupası`nı kazanarak Türkiye Cumhuriyeti`nin en büyük başarılarından birini kazandığını ifade ederek, ``Galatasaray`ın bu başarısı gerek kulübümüzün gerekse de ülkemizin dünyada tanınmasına büyük katkı sağladı. Kupaya giden yolda yaşadıklarımızı tarif etmek zor. Çok güzel ve çok önemli bir başarı. Bu belgesel de o başarıyı yansıtıyor`` dedi.

Okan, kupayı kazanmanın kendileri için çok önemli ve çok mutluluk verici olduğunu ifade ederek, ``Hala o anları hatırlarken tüylerimiz diken diken oluyor`` şeklinde konuştu.

Ergün basın toplantısında, o zamanki takımda kupayı kazanacak inancın olduğunu ifade etti.

Hasan Şaş, ``Bu sıradan bir şampiyonluğun belgeseli değil. Türkiye`nin yaşadığı en büyük başarılardan birinin belgeseli, herkesin görmesi gerekiyor`` diye konuştu.

Belgeselin yönetmeni Umur Turagay ise Galatasaray`ın UEFA Kupası`na giden bütün süreci adım adım takip ettiklerini ve saatlerce süren çekimlerden büyük titizlikle çok güzel bir belgesel ortaya çıkardıklarını ifade ederek, ``Belgesel New York Independent Film Festivali`nin açılış filmi olarak gösterildi. Bu film yalnızca bir futbol belgeseli değil, insani özellikleri başrole çıkartmış, futbolcuların gerçek kahramanlık hikayesidir`` dedi.

110 dakika uzunluğundaki belgesel VCD formatında 10 YTL, DVD formatında ise 17 YTL`den satışa sunulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title