Haberler

Galatasaray'da Şok Ayrılık

Galatasaray Liv Hospital’ın Porto Riko’lu oyuncusu Carlos Arroyo, sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Porto Riko'lu oyuncusu Carlos Arroyo, sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız oyuncu Carlos Arroyo, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığını açıkladı. Arroyo açıklamasında, "Galatasaray ile olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldığımı büyük bir üzüntüyle bildiririm. Bu kararı uzun ve dikkatli bir düşünme süreci sonrasında aldım. Galatasaray'ın sahip olduğu dengesiz ve tutarsız finansal durumu benim artık buranın bir parçası olamayacağımı gösterdi. Galatasaray'ın sadık taraftarlarına çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Liv Hospital'ın yıldız oyuncusu Carlos Arroyo'nun, Anadolu Efes maçı öncesi ücretinin iki ay geriden ödenmesine karşı çıkarak kamp kadrosuna katılmadığı ortaya çıkmıştı. Galatasaray'ın Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzü ise konuyla ilgili, "Tüm takım ve sporcular içinden geçtiğimiz sürecin getirdiği bu koşullara riayet edip sahada mücadele ederken, Arroyo'nun da aynı hassasiyeti göstermesini beklerdik. Kaldı ki Carlos, Galatasaray'daki başarılı performansına karşılık bugüne kadar kulübümüzden yaklaşık 4,5 milyon Dolar tutarında ücret hak etti ve aldı. Maalesef Carlos, Ergin Ataman hocamızın verdiği rapora göre takım içi dengeleri bozacak şekilde davranmıştır. Carlos, mazereti olmamasına rağmen dün tüm Türkiye'nin gözü önünde yaşanan kasti hakem hatalarıyla elimizden alınan Anadolu Efes maçına ve öncesindeki kampa gelmeyerek hata yapmıştır" açıklamalarında bulunmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Carlos Arroyo Anadolu Efes Porto Riko Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title