Haberler

    Galatasaray'da Sneijder Krizi!

    Güncelleme:

    Hollandalı yıldız, Ünal Aysal'ın verdiği kontrat uzatma sözüne yeni yönetimin kayıtsız kalmasına kızgın.

    Başakşehir hezimetinin yaralarını yeni yönetimiyle sarmaya çalışan Galatasaray'da Sneijder'in isyanı Florya'da deprem yarattı.

    YENİ SÖZLEŞME ÖNERİLMEMESİ KIZDIRDI

    Sabah'ın haberine göre; Hollandalı 10 numaranın Kasımpaşa maçı öncesi şikayetlerini yüksek sesle dile getirmesi ve Cesare Prandelli'den özel görüşme için randevu alması sarı-kırmızılı takımın kampında bomba etkisi yarattı. Kendisine yeni kontrat önerilmediği için kırgın olan Sneijder'in Başakşehir maçı sonrasında hafta içindeki idmanlardaki isteksiz hali de Prandelli ve ekibini rahatsız etti.

    İşte Hollandalı yıldızı isyan noktasına getiren nedenler:

    AYSAL VE ARIBOĞAN GİDİNCE...

    Ünal Aysal'ın ayrılık kararı sonrasında yeni sözleşme görüşmeleri askıya alınan Sneijder, CEO Lutfi Arıboğan'ın da istifasıyla yönetim kanadındaki en yakın ismi kaybetti. Transferinde etkin rol oynayan ve seçim kararı öncesinde de Hollandalı yıldızın yeni kontratının görüşmelerini sürdüren Arıboğan'ın ayrılığı sarı-kırmızılı takımın 10 numarasını yalnız bıraktı. Hollandalı, yıllık ücretinde indirime gitmek istemiyor.

    HAMİT'İN KAPTANLIK SÖYLENTİLERİNE ALINDI

    G.Saray'da yerli ve yabancı oyuncular arasındaki gerginlikten dolayı rahatsız olan Sneijder, kaptanlığın Selçuk'tan alınıp Hamit Altıntop'a verileceği söylentilerine de bozuldu. "Takımın ikinci kaptanı benim. Hamit her maç 11 oynamıyor. Selçuk için böyle bir karar alınacaksa bu takımda sahaya kaptan ben çıkarım" diyen Hollandalı, yeni yönetimin kemer sıkma politikası gereği ücretlerde indirime gideceği haberleriyle de küplere bindi.

    ÜÇ GÜNLÜK KAMPA İSYAN ETTİ

    Wesley Sneijder'i Florya'da isyan ettiren üçüncü problem ise yeni yönetimin aldığı üç günlük kamp kararı. Real Madrid ve Inter'de iç saha maçlarında bir gece bile kamp yapmayan Hollandalı yıldızın Prandelli'ye, "Biz çocuk muyuz. Üç gün kamp nedir? Milli takım değil burası, hepimizin kurulu düzeni ve ailesi var. İstanbul'da neden eşimden ayrı kalıyorum!" diyerek isyan ettiği öğrenildi. İtalyan teknik adamın da yönetimin kamp kararından rahatsız olduğu ve Kasımpaşa maçının ardından bu konuyu Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile masaya yatıracağı gelen haberler arasında.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Ünal Aysal Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (12)

    bayx:

    çanlar cincon için çalıyor, 3 yıldır parelelciler kolkola yaptıkları komplolar inim inim çıkaçak, artık cincona acımak yok, aman dileyip, diz çökse bile acımak yok. . . . fb her şeyi unutur, ama arkadan hançerlemeyi, hainliği, ispiyonculuğu ve fırdatçılığı asal unutmaz. . . .

    7
    14
    yanıtYanıtla
    Tc:

    Hırsızlık yaptınız

    yanıt0
    yanıt0
    reis:

    ula tc. . . . siz her sene ts ile şike yaparken ne yapıyorsunuz alışverişmi(yoksa emek hırsızlığımı)

    yanıt0
    yanıt0
    Tc:

    Reis kardeş sizde Trabzon''un ekmeğini yediniz galatasaray nezaman şike yapmış sen Aziz Yıldırım Demirören''e bak

    yanıt0
    yanıt0
    reis:

    ey tc, fb ts nin değil, ts kendisini gönüllü yatan bir sürü takımın ekmeğini yedide, ancak 2. olabildi. . . yanlış düşünüyorsun. . . ikili ilişkilere girmeyen tek takım fb dir. . . bunu iyi bil. .

    yanıt0
    yanıt0
    mehmet:

    kasımpaşayı yenerek sadece günü kurtarırsınız büyük takımların gelecek planları olur takımda istikrar yok böyle devam ederse seyirciyi kaçırırsınız

    15
    2
    yanıtYanıtla
    ultraveysi:

    eğer snejder de giderse , ts gibi sıradan takım oluruz, dibi boylarız. . . hatta kümeye oynarız. . . hiç galip gelemeyiz, hatta rakiplerimiz 10 kişi kalsa bile. .

    11
    2
    yanıtYanıtla
    yener kibar:

    türk fut bolunun bugüne kadar haracını yediniz kadroya giremeyen oyun cular bile 10 mil yondan başlıyor paralelciler bile kurtaramaz sizi

    7
    4
    yanıtYanıtla
    karamurat:

    aloooo medaya noluyo la hayırdır tüm bunlar olurken sneijderin yanında mıydınız. . sallamayın ayıp ayıp

    9
    1
    yanıtYanıtla
    alper:

    ne kadar ilginçtir her gün biri isyan ediyor spor haberlerine göre eğer isyan ediyorsa, hemen devre arasında göndereceksin. hatta hemen takımdan kesip antrenman bile yaptırmayacaksın. isteyene vereceksin. olmadı sözleşme sonuna kadar oturtacaksın

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title