Haberler

Galatasaray'da Sezon Hazırlıkları

Galatasaray Futbol Takımı, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin aileleri yararına yaptığı özel maç sonrası 1 günlük izinin ardından, sezon hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, teknik heyet ile futbolcuların Atletico Madrid maçının görüntüleri eşliğinde yaptığı toplantı nedeniyle planlanandan 1 saat geç başladı.

İki grup halinde antrenman yapan sarı-kırmızıı ekipte, Bruma, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Melo, Semih Kaya, Chedjou, Veysel Sarı, Telles, Olcan Adın ve Hamit Altıntop'tan oluşan 10 kişilik Atletico Madrid maçı kadrosu, takımın diğer bölümünden ayrı olarak kondisyon ile istasyon çalışmaları yapıp, tesislerin yolunu tuttu.

İkinci grupta yer alan futbolcular ise ısınma bölümünün ardından çift kale maç oynayıp, kondisyon çalışmalarıyla idmanı noktaladı.

Sarı-kırmızılı ekipte, izinli olan Wesley Sneijder dışında tüm oyuncular çalışmada yer aldı.

Yasin Öztekin, ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray'ın, Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği ve 4 yıllık mukavele imzaladığı Yasin Öztekin, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Antrenmanın tamamında yer alan Yasin'in çift kale maçta verdiği gol pasları ve attığı gol de dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanında özellikle genç oyuncuların ağırlıklı olduğu ikinci grup çift kale maç oynadı..

Çalışmada oyuncuların hırsı, zaman zaman birbirlerine sert müdahale bulunmalarına neden oldu. Maç sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Koray Günter ile kaleci İsmail Çiper ile çarpışması nedeniyle sol dizine darbe alan Yekta Kurtuluş kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Her iki oyuncu da yapılan tedavilerinin ardından çalışmaya devam etti.

Kaza yaşanan kapı kullanılmadı

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun ölmesine neden olan kazanın yaşandığı Florya Metin Oktay Tesisleri B kapısı, antrenmanda basın mensuplarının girişi için kullanılmadı.

Medya mensupları, tesise A kapısından alındı. Kazanın yaşandığı B kapısında ise herhangi bir değişiklik yapılmadığı görüldü.

Galatasaray takımı, yarın gerçekleştireceği çalışmayla sezon hazırlıklarını sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Yekta Kurtuluş Yasin Öztekin Veysel Sarı Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title