Haberler

    Galatasaray'da Sabri Saroğlu-Selçuk İnan Krizi Takımı Yaktı

    Güncelleme:

    Kadıköy deplasmanında pas vermediği gerekçesiyle Selçuk'la tartışan Sabri, ikinci yarıda topu yanındaki Selçuk'a vermeyince gole sebep oldu.

    Kadro dışı bırakıldığı dönemde yerli oyunculardan yeterli desteği görmediğinden yakınan Sabri'nin, Selçuk ile arasındaki kırgınlık Kadıköy'deki derbide tavan yaptı.

    Selçuk bir ay önce Burak, Olcan, Yekta ve Hakan Balta ile doğum gününü kutlarken Sabri fotoğraf karelerinde yoktu! Derbinin ilk yarısında pas vermediği gerekçesiyle Selçuk'la tartışan Sabri, 82. dakikada topu yanındaki Selçuk'a vermedi ve kaptırılan topta F.Bahçe o bölgeden golü buldu.

    İstatistikler de derbide Sabri'nin 90 dakikada Selçuk'a sadece 3 pas verdiğini gösteriyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Selçuk İnan Galatasaray Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (23)

    ASD:

    GS dan Sabrinin yuzunden sogudum

    24
    9
    yanıtYanıtla
    İSMAİL:

    BÖYLE BİR OYUNCU BİR DAHA OYNAMASIN

    18
    9
    yanıtYanıtla
    kenan:

    selcukun bu takıma zarardan başka bir faydası yok

    15
    10
    yanıtYanıtla
    ceyhanli:

    bu selcuk burak galatasaraydan gitmedigi surece gs nin maclarini asla izlemem

    11
    10
    yanıtYanıtla
    hüman:

    ADAM GOL PASI VERMEDİĞİ GİBİ YENİLEN GOLDE DE HATASI VAR

    16
    5
    yanıtYanıtla
    taraftar:

    hocaların oyuncuların ayağını kaydıran burak selçuk fesat çetesi temzlenmeden gs şampiyonluğu hayaldir. Bu takım babalarının malı değil.

    14
    7
    yanıtYanıtla
    savas:

    Defol git ya Sabri. Sanki Ronaldo tribinden geçilmiyor adamın

    6
    12
    yanıtYanıtla
    KUŞ SÜRÜSÜ:

    ULAN KAZMALAR, ADAMDA HİÇ OLMAZSA RUH VAR MÜCADELE EDİYOR. SELÇUK GİBİ TOPTAN KAÇMIYOR, BURAK GİBİ KAFAYA JÖLE KUTUSUNU BOŞALTIP HİÇ BİR HALTA YARAMADAN ARTİS ARTİS SAHADA DOLAŞMIYOR.

    14
    4
    yanıtYanıtla
    ŞEHİRLİmobilWeb@haberler.com:

    BUNU SABRİYİ AFEDERKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ.TÜRK FUTBOLU SABRİ MELO EMRE VOLKAN GİBİ TOPCULARDAN ARINMASI LAZIM BUNLAR. GİTSİN POPCU. OLSUN .BEŞİKTAŞ İ. TORAMANI NASIL HARCADI AKIL ALIN AKIL.

    11
    6
    yanıtYanıtla
    Abu Cemil Mobil-ANDROID:

    Asıl hain olan Selçuk

    11
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title