Haberler

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu Bugün Boşa Çıkıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu ile olan sözleşmesi bugün itibarıyla sona eriyor. Tecrübeli futbolcu, isterse yarından sonra herhangi bir kulübe imza atabilir.

Tıpkı geçen sezon başında olduğu gibi, Galatasaray'da Sabri'nin sözleşmesi yine sona eriyor ve bu akşam itibariyle tecrübeli futbolcu boşa çıkacak.

İNDİRİMLİ TEKLİF

Geçen sezon takımla yolların ayrılması beklenirken zamlı kontratı kapan Sabri'ye, bu defa indirimli bir teklif yapılması bekleniyor.

TARAFTARLAR İPTAL ETTİRMİŞTİ

Zamlı sözleşmedeki 1 yıllık opsiyon, taraftardan gelen yoğun tepkiler nedeniyle sezon içerisinde iptal edilmişti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

devrimci:

Zabri anca gece kulübüne imza atar.

10
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

yüreğiyle oynayan adamı takımda istemeyen beyinsiz taraftarında yöneticininde. . . adamı kadro dışı bırakıyon küsmüyo, saha koyuyon oynuyo. başkaları gibi para para diye zırlamıyo. hayır sabrinin yerine kimi getireceksiniz?

4
3
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Yavrum sabri top toplayıcısı olursun artıkın :)) Haa bu arada parasız kalırsan eger LOMDARDİNİ aldıgın AMERİKALARA tatile gönderdigin karında seni terk edecek demedi deme. . .

3
2
yanıtYanıtla
Ali:

Hani adaya gidiyorduAnca Gs oynar . Gs Reis siz yapamaz . Reis Gs siz duramaz. Uzatmasalar Baskan olarak Gs ye Gelir ??????

2
2
yanıtYanıtla
oha:

adam zaten 1 1 imzaladı haberi de mi ben vereyim size yuh ya

2
2
yanıtYanıtla
cimboom:

belki fener alır. . cimbomun yenildiği bütün maçlarda sabrinin hatası var. . sabrinin rakibe asist yaptığı maçlarda var. . geçen yıl trabzonun cimbomu yendiği maçlarda asisti sabri yapmıştı. . bu yıl yenildiğimiz maçlarda beştaşın attığı göollerde sabrinin hatası var. . sabri bir felaket yaptığı ortaların yüzde yetmişi dışarıya. .

2
1
yanıtYanıtla
x:

Bence takımın en kaliteli oyuncusu Sabri ama niye bu kadar eleştiriliyor aklım almıyor

2
0
yanıtYanıtla
vali:

aylik 2000 lira verin oynar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title