Haberler

    Galatasaray Fellaini, Obi Mikel ve Tiote ile Transfer Görüşmesi Yapıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, orta saha transferi için Manchester United'dan Fellaini, Chelsea'den Obi Mikel ve Newcastle United'dan Tiote ile temaslarını sürdürüyor.

    Cimbom uzun süre peşinden koştuğu Lucas Leiva'dan olumsuz haber alınca alternatiflerine yönelmişti. Sarı-kırmızılılar ön liberoya 'marka' bir isim alarak takımın en önemli eksiğini kapatmayı düşünüyor. Fotomaç Gazetesinin haberine göre; Blerim Dzemaili'nin Bologna'ya muhtemel transferi sonrası bütçe olarak da boşluk bulacak Aslan ana listesini 3 kişiye indirdi.

    İşte bu 3 isim ve gelme ihtimalleri:

    FELLAINI'Yİ İKNA İÇİN ÇABALIYOR

    Fellaini (29): Aslan, Manchester United'lı futbolcuyu kiralamak istiyor. Ancak Avrupa cezası transferin önünde en büyük engel. Belçikalı yıldız kariyerini Avrupa Kupaları'nda boy gösteren bir takımda sürdürmek istiyor. İkna edilmek için büyük çaba harcanıyor.

    OBI MIKEL SICAK BAKIYOR

    Obi mikel (29): Yıllarca G.Saray'ın listesine giren Obi Mikel yine gündemde. Nijeryalı için Cimbom'un yıllık 3 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu belirtiliyor. Chelsea'de ıskartaya çıkan tecrübeli oyuncu bu öneriye sıcak yaklaşıyor.

    BENITEZ TIOTE'Yİ BIRAKMIYOR

    Tiote (30): Newcastle United'in dinamosu Tiote de sarı-kırmızılıların istediği bir başka isim. Tiote kariyerine alt ligde devam etmeyi düşünmüyor, bu sebeple Cimbom'un önerisine "Evet" dedi. Ancak Aslan burada 2. Leiva krizi yaşıyor. Benitez, Tiote'yi bırakmaya yanaşmıyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lucas Leiva Bologna Fotomaç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title