Haberler

Galatasaray'da Okan Buruk'a Veto! İlk Sırada Bülent Korkmaz Var

Güncelleme:

Galatasaray'da yönetim, geçmişi nedeniyle Okan Buruk ismini veto etti. Teknik direktör listesinin ilk sırasında Bülent Korkmaz var.

Sezon sonuna kadar takımın başında olacak geçici teknik direktör arayan Galatasaray'da ilk olarak Bülent Ünder ismi gündeme gelirken, rota ise başka bir eski hocaya döndü...

Ünder yüz yüze görüştüğü başkan Dursun Özbek'in teklifini kabul etmedi. Altyapıyı emanet ettikleri Hollandalı Riekerink'in kağıt üzerinde teknik sorumlu gösterilmesine karşı olan yöneticiler, 9 haftalığına görevi kabul edecek isimleri masaya yatırdı.

OKAN BURUK'A VETO

İnter'e gidiş şekli ve Beşiktaş geçmişi nedeniyle Okan Buruk'un veto yediği, şu an takım çalıştırmayan Bülent Korkmaz'ın ise teknik adam adayları arasında ilk sırada olduğu öğrenildi.

Aynı dönemde Galatasaray'da forma giyen Okan Buruk ve Bülent Korkmaz'dan göreve yakın olan isim daha önce de takımı çalıştıran Korkmaz olarak dikkat çekiyor

7 YIL ARADAN SONRA...

Bülent Korkmaz görevi kabul ederse 2. kez Galatasaray'ın başına geçmiş olacak. Bülent Korkmaz 2008/09 sezonunun 2. yarısında da Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Kardemir Karabük, Başakşehir ve Mersin gibi takımları da çalıştıran Bülent Korkmaz, 52 Süper Lig maçında 18 galibiyet‚ 16 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı ve %34.6 galibiyet oranı tutturabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Korkmaz Bülent Ünder Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

X:

Bize zeki teknik direktör lazım bulent le bu iş olmaz. Arif erdem olabilir.

5
4
yanıtYanıtla
akın:

Takımın içine ettiler, sıvayacak bir enayi arıyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Kayıkçı DemirMobil-ANDROID:

Bülent Korkmaz olsun teknik direktör

1
1
yanıtYanıtla
artin balık:

DAUM . BIK VE FB İ 2 DEFA ŞAMPİON YAPTI SIRA GS DE

0
0
yanıtYanıtla
gs 31:

gss deneme stajyer takımı

0
0
yanıtYanıtla
Yasin:

Yılmaz Vural iyi olur o da olmazsa yılmaz Morgul olsun artık.

0
0
yanıtYanıtla
Ayarini:

Bu çalkantılı dönemin efsane kaptanı bülent kormaza yakışır teknik adamlık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title