Haberler

Galatasaray'da Mayıs'ta Seçim Var!

Ligin ikinci yarısına Gaziantepspor beraberliği ile başlayan ve Fenerbahçe’nin dün akşam Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle liderle arasındaki fark 10 puana çıkan Galatasaray’da sportif açıdan işler istenildiği gitmezken sarı kırmızılı camia beklenmedik idari bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı.

2013 Haziran ayında yönetimini değiştirmek üzere olağanüstü seçime giden Başkan Ünal Aysal, özellikle camiada ciddi desteğe sahip Ali Dürüst'ün dışarıda kalmasıyla büyük tepki çekmiş, yeni yönetimin görev süresi ile ilgili "Üç yıllığına mı, dokuz aylığına mı?" tartışmaları başlamıştı.

Bu tartışmaların ardından Divan Kurulu'nun görevlendirdiği hukukçulardan oluşan heyetin "görev süresi üç yıl" şeklinde verdiği rapor üzerine Başkan Aysal, rahat bir nefes almıştı.

"Belge çekmecemde"

Adının açıklanmasını şu an için istemeyen, Galatasaray camiasında herkesin yakından tanıdığı, yönetimlerin çeşitli kademelerinde görev almış bir üye, bundan tam iki buçuk ay önce, Dernekler Masası'na yaptığı başvuruyu, Totemspor ekibinden Bülent Yüksel ile paylaştı.

"23 Ocak 2014'te, yani sadece beş gün önce, Dernekler Masası'ndan söz konusu başvuru ile ilgili bir yazı elimize ulaştı. Karar çekmecemde… Ben zaten 2014 Mayıs'ında seçim olacağı iddiasındaydım. Bu belge beni ve benim gibi düşünen Galatasaraylıları haklı çıkardı. Bu karardan sizinle birlikte yalnızca yedi kişinin haberi var. Dernekler Masası'nın Galatasaray'a enteresan bir ilgisi var bu konuda. Mayıs'ta seçim var. Bu işin artık geri dönüşü yok."

Totemspor Özel / Bülent Yüksel

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Gaziantepspor Galatasaray Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title