Haberler

Galatasaray'da Kimler Gidecek, Kimler Kalacak

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop ve kiralık Jason Denayer için birbirinden farklı yöntemler uygulayacak.

Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncular için kararını verdi. Yönetim, Mayıs ayı sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop ve kiralık Jason Denayer için birbirinden farklı yöntemler uygulayacak.

HAMİT'İN SÖZLEŞMESİ YENİLENMEYECEK

Buna göre, bu sezon sakatlığından dolayı forma giyemeyen Hamit Altıntop'un sözleşmesi yenilenmeyecek. Deneyimli futbolcuya verdiği katkılardan dolayı teşekkür edilerek bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilenecek.

DENAYER İLE YOLLAR AYRILACAK

Manchester City kulübünden büyük umutlarla kiralanan ancak bir türlü istikrarlı şekilde forma şansı bulamayan Jason Denayer ise kulübüne geri dönmeyi planlıyor. Sarı kırmızılılar, genç oyuncu ile yolları ayıracak.

EMRE VE SABRİ'NİN DURUMU YENİ HOCAYA BAĞLI

Galatasaray altyapısından yetişen Emre Çolak ve Sabri Sarıoğlu'nun durumu ise takımın başına gelecek olan yeni teknik direktöre bağlı. Yeni sezona farklı bir teknik adam ile başlamayı düşünen Galatasaray, verilecek rapora göre hareket edecek.

UMUTLAR BRUMA VE TELLES'E BAĞLANDI

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak gönderdiği Telles ve Bruma ile ilgili ise umudu sürüyor. Yönetim, genç futbolcuların bonservislerinden en az 15 milyon euro kazanmayı hedefliyor. Sarı kırmızılılar Bruma için 12 milyon euro, Telles için ise 6 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ödemişti. Sezon sonunda Real Sociedad ve Inter kulüplerinin Galatasaray ile pazarlık yapıp bonservis ücretlerinde indirim istemesi bekleniyor. Bu sezon Real Sociedad ile 27 maça çıkan Bruma 13 kez ilk 11'de forma giyip 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu. Mancini'nin çalıştırdığı Inter'de 18 kez şans bulan Telles ise 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamit Altıntop Sabri Sarıoğlu Galatasaray Emre Çolak Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

hakan:

gsarayda futbolcular isterse oynuyor denizli bile başa çıkamadı bıraktı

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title