Haberler

Galatasaray'da Jem ile Niasse Transferi Tamam

Güncelleme:

Podolski'yi kadrosuna katan Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Jem Paul ile Niasse'ye de önümüzdeki günlerde imza attıracak.

Galatasaray, Podolski bombasından sonra hız kesmeyecek. Daha önce anlaşmaya varılan Jem Paul ile Niasse'ye de önümüzdeki günlerde imza attırılacak.

CEM AVUSTURYA KAMPINA KATILACAK

Sarı- kırmızılı kulüp, bir ay önce anlaştığı Reading'in oyuncusu Jem Paul Karacan'ın transferini de bitirecek. Bonservisi elinde olan genç oyuncu Avusturya kampına daha sonra katılacak. Oyuncunun ağır sakatlığı nedeniyle rötar yaptırılan transfere, gerçekleştirilen detaylı tetkiklerden sonra onay çıktı.

NIASSE KiRALANACAK

Lokomotiv Moskova'daki Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Oumar Niasse de kiralanacak. Oyuncuyla 1.1 milyon Euro'ya anlaşılmıştı. Troyes'dan alınan Lionel Carole de bugün takımla birlikte kampa katılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Avusturya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

GS GS GS:

Podolski soldan sniejder sağdan ALLAH kurtarsn volkan ;-)

16
5
yanıtYanıtla
ULTRA ASLAN:

SOUNESS bayragi nasil fenerin orta göbegine diktiyse bu senede naniyi oraya dikcez. . zaten souness vakasindan sonra fenerin ayari bozuldu SiBOB meme yapiy. .

18
3
yanıtYanıtla
Sergen ucar Mobil-IOS:

Ulan bu podolski Kim dogru almanyanin KOLTUK 10 numarasi hahahahah

5
13
yanıtYanıtla
M emin Şimşek:

Kimse galatasaray in transferini konuşmuyor fb şunu almış kıyasla arslan bu abi attım 12 den vurur hedefi fener olmadı sil baştan kompile değiştir kadroyu bu nasıl bi zihniyet yazık Türk futbolunda arslan varda kurtarıyor fener anca şov yapsın bu takım Cimbom avrupada başarılı olacak herkez yine tesadüf diyecek ....

16
1
yanıtYanıtla
TÖBE TÖBE:

La bunlar kim :D İyi ki yabancı sınırı kalktı. İyi da İstanbul''daki saatçileri de alın topçu diye.

2
14
yanıtYanıtla
asker:

siyah oyuncu hastaligi var bu gs de yönetici hanimlari istiyor heralde anlarsinizya

5
11
yanıtYanıtla
Okan kar:

Alman milli takımda oynayan herkes Star''dır

14
1
yanıtYanıtla
gs:

Podolsiki fenerlileri rahatsız etti

12
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tabi almanya 10 numarası star değil haklısın :)

10
3
yanıtYanıtla
köksal akın:

Eskiden fenerde fenerliler oynardı, bu sene durum farklı memurlar oynayacak, isimlere takılmayın bunu böyle olacağı yüzde yüz, o yüzden görevini tam anlamıyla yapıp yapmadığına yalnızca alacağa paraya bakan memur olduğu sürecede başarı beklemek mümkün değil, alex, emre, bekir, selcuk gibiler eğer bir kenara konuluyorsa geride kalan fb li olan fb futbolcuları endişeli futbolu hataya mahkum olacağı kesin, sabri örneği ve vefalı olma ayrı bir şey ve erdemlilik, isimler şmpn olsdı GS şmo olmzdı

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title