Haberler

    Balıkesirspor, Galatasaray'la Dany Konusunda Anlaştı

    Güncelleme:

    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, Galatasaray'ın elden çıkarmaya çalıştığı Dany ile el sıkıştı.

    Transfer sezonuna hızlı giriş yapan Balıkesirspor, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal ve Ronald Vargas gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak ses getirmişti. Hücum hattını güçlendiren Kırmızı Beyazlı ekip stoper arayışında Milanlı Zaccardo için girişimlerini sürdürmüş ancak bir sonuç alamamıştı.

    DANY'YE GİTTİLER

    Balıkesirpor Başkanı Tuna Aktürk, Süper Lig'i iyi bilen üst düzey bir stoperi kadrolarına katmak istediklerini belirtirken bu hedef doğrultusunda Galatasaraylı Dany'e yöneldiklerini bildirdiği iddia edildi.

    İstanbul'a gelerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile bizzat görüşen Tuna Aktürk'ün, Galatasaray'ın da elden çıkarmak istediği Dany için mütabakata vardıkları belirtildi.

    AKTÜRK İSTEDİ, AYSAL KABUL ETTİ

    Sercan Yıldırım transferi sürecinde Aktürk'ün "Dany beğendiğimiz bir oyuncu, onu da kiralık olarak bu sezon kadromuzda görmek isteriz" dediği ve Aysal'ın bu öneriye sıcak baktığı bildirildi. Prandelli'nin de kadroda düşünmediği Dany'e "Bir sezon boyunca yedek kalmanı istemem, Balıkesir senin için iyi bir şans" dediği öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sercan Yıldırım Balıkesirspor Dany Nounkeu Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    alper1905:

    Nereye gidecegi önemli degil, gitmesi önemli.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title