Haberler

    Galatasaray da Hedefine Aldı!

    Jeremain Lens için transfer piyasası ısınıyor!

    Jeremain Lens için transfer piyasası ısınıyor! Fenerbahçe'de gösterdiği performansla takımın en başarılı ismi olan Jeremain Lens için Sunderland'in kapısında Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte Galatasaray'ın da olduğu kaydedildi.



    İngiliz basınında yer alan detaylara göre, sezon sonunda Sunderland'den bonservisiyle ayrılması beklenen Hollandalı yıldız için Türkiye'nin 3 büyük takımı da tekliflerini hazırladı. Lens'in performansının Beşiktaş ve Galatasaray'ı da harekete geçirdiği kaydedilen haberlerde, Galatasaray'ın, Sunderland'ın taleplerine uyması gerektiği kaydedildi.



    Öte yandan Beşiktaş'ın Sunderland ile ilk temasları gerçekleştirdiği ve şu anda 3 kulüp arasında transfere en yakın takım olduğu belirtildi.



    TOLGAY ARSLAN - LENS TAKASI İDDİALARI



    Son günlerde, Sunderland'in uzun süredir takip ettiği Tolgay Arslan ile Jeremain Lens'i takas etmek için çeşitli görüşmeler yaptığı iddia edilmekteydi.



    Jeremain Lens, bu sezon 17 maçta yaptığı 9 asistle, takımının en çok asist yapan oyuncusu oldu ve skor yükünü sırtladı. sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title