Haberler

Galatasaray'da Hamzaoğlu'nun Yeni Gözdesi Sinan Gümüş

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezonda Sinan Gümüş'ü parlatacak.

Galatasaray, transferin son gününde yaptığı hamleler ile takıma son şeklini verdi. Uzun süre genç bir forvet arayan ancak aradığı oyuncuyu takıma kazandıramayan sarı kırmızılılarda Sinan Gümüş'e forma şansı doğdu.

20 MAÇTA 26 GOL

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu genç oyuncu ile özel olarak görüşerek bu sezon kendisinden çok daha fazla faydalanacağını söyledi. Geçtiğimiz sezon U21 takımında 20 maçta 26 gol atarak müthiş bir rakama ulaşan Sinan Gümüş'ü hücumun kanatlarında ve forvette düşünen Hamzaoğlu, 21 yaşındaki futbolcunun gelişimini yakından takip ediyor.

Sinan'ın, sarı kırmızılıların Balçova Yaşamspor'u deplasmanda 9-1 yendiği maçta attığı gol Galatasaray kariyerindeki ilk golü olmuştu.

ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Lig maçlarında Hamzaoğlu'nun fazla forma şansı vermediği genç futbolcu, 4 maçta da oyuna sonradan girmişti. Antrenmanları milli takımlara giden oyunculardan yoksun sürdüren Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Sinan Gümüş ile özel olarak görüştü.

DAHA ÇOK FORMA VERECEK

Oyuncusunun sezon başı yaşadığı sakatlığı atlattığını gözlemleyen Hamzaoğlu, Sinan Gümüş'ten çalışma temposunu düşürmeden aynı şekilde devam etmesini, kendisine bu sezon daha çok forma şansı geleceğine inandığını aktardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Sinan Gümüş Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

gs li değilim artıkMobil-ANDROID:

hakan baltayi melonun yerine oynaticam diyen ve bir tane adam gibi transfer yapmayan yaptirmayan hamzaoglu) ve geldiği zaman her an her saniye yalan söyleyip bu hafta messi neymar bile gelebilir diyen ismini dahi anmak istemediğim o.... başkan beni 26 yıllık aşkım galatasarayimdan kopturdu biktirdi. grosskroutz u da son saniyeye sikistirdilar onuda alamadilar sonra taraftarın cildiricagini anladi hasta rolüne girdi hastaneye gitti. bazi taraftarlar gibi bu kadar mal olmayin niye tamda o gun kalkti hastaneye 2.5 ay oldu geleli 75 günün icinde günümü buldu. ama bazi salak taraftar olduğu surece boyleleri gelir çalar gider uyanın artık. rn başarılı Müslüman takımı gs ama hâlâ en açı gene gs?

5
3
yanıtYanıtla
erman:

sinan gümüş geleceğin yıldızı şans neden verilmiyor anlamak mümkün değil. ayrıca gençlere neden değer verilmektedir

5
1
yanıtYanıtla
Arif:

Hamza yönetim transfer isterken sen engelledin. Aceleye gerek yok zamanımız çok diyende sendin. Son dakika transferide böyle olur işte. Bırak galatasaraya yakışmıyorsun

3
2
yanıtYanıtla
###:

Buranın adı geçerken kimse çıkıp da buraya ne gerek var bizim sinanımız var demiyordu ne değişti de birden kıymetlendi bu arkadaş. Denize düşen yılana sarılır misali ha. Hadi bakalım

2
2
yanıtYanıtla
###:

Yukarıyı düzeltiyorum buranın değil ibranın olacaktı

yanıt1
yanıt0
###:

ne bekliyordunuz ki ibrayı mı puhahahahaha

2
2
yanıtYanıtla
Davut:

Bu sezon işimiz zor hoca kaliteli transfer yapmalıydın

4
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Beyler Bayanlar hocamız ne yazıkki başından beri yıldız transferi istemedi maliyet diyede yönetime yalakalık yaptı ben hocamızın yeterli olmadığını iddia ediyorum

4
0
yanıtYanıtla
###:

Yav arkadaşlar hocayı eleştiriyorsunuz da neymiş zamanı varmış. Doğru zamanı vardı hem bunlar transfer sezonunun 1 ekimde kapanacağını zannediyormuş. Değilse kasada üç beş kuruş varmış bir iki tane yıldız alacaklarmış ama vakit yetmemiş. Ben mesela can bonomo yla ciddi ciddi ilgilendiklerini duydum. Alabilseydiniz yılın transferi olurdu puhahahahahaha. Beter olun. Neyse biz bol bol yıldız transferi yaptık onları seyredersiniz artık

1
3
yanıtYanıtla
TANJU:

SEZON SONU KONUŞALIM BİRADER ÖYLE HAVADAN ATMAYLA OLMUYOR BU İŞLER. . . BILDIRCIN SENİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title