Haberler

Galatasaray'da Gündem Zubizarreta

Güncelleme:

Galatasaray'da sportif direktörlük için Barcelona'daki görevinden ayrılan Andoni Zubizarreta ismi gündeme geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kevin Grosskreutz krizi sonrasında bu tarz sıkıntıları bir daha yaşamamak için sürpriz bir hamle yapma kararı aldı. Barcelona'nın efsane kalecisi şimdilerin sportif direktörü Andoni Zubizarreta, sarı-kırmızılıların gündemindeki isim.

ZUBIZARETTA GELİYOR

Özbek daha önce Mondragon ve Bülent Korkmaz'ın adının geçtiği sportif direktörlük için Barcelona'nın eski sportif direktörü Andoni Zubizarreta'yı gündemine aldı.

TERRANEO GİBİ GÖREV YAPACAK

Anlaşma sağlanması halinde Fenerbahçe'deki Terraneo gibi görev yapacak olan Zubizarreta, bu yılın başında Barcelona'dan ayrılmıştı. 53 yaşındaki futbol adamının önde gelen Avrupa kulüpleriyle yakın ilişkileri bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Andoni Zubizarreta Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Zaza Kürdü:

Fenerin özentisi cincon

15
11
yanıtYanıtla
ÖLÜMÜNE GALATASARAY:

Bir Fanatik Galatasaraylı olarak şunları söyleyebilirim, maalesef ama maalesef tarafsız bakan insan Fenerbahçenin türkiyenin açık ara farkla en iyi takımı olduğunu görebilir. Bu durumdan bende hiç memnun değilim ancak gerçeklerden maalesef kaçamayız. Fenerbahçenin kopyasıyız çakmasıyız. İlk Fenerium açıldı sonra gs store, ilk fenerde tesisler açıldı aziz yıldırım sayesinde sonra gs de benzerlerini yaptı. fb yandex kuruldu, gs yandex açtı. şimdide terraneoya alternatif bulmaya çalışıyoruz. :((

8
15
yanıtYanıtla
Ne garip:

Öyle şeyler yazmışsında , Galatasaray takımı Aldığı kupalarla gariptir ki KOPYASI dediğin takımı geçmiş , biraz otur şunları iyice düşün !!!

yanıt6
yanıt4
Ugur:

Ne garip dogruya dogru..ama gercekten fenerbahceli olmak bambaska bir duygu tek avuntumuz galatasarayi kadiko hep yeniyor olmamiz

yanıt7
yanıt3
M.Coskun:

Kusura bakma kardes ama sen ne aldin bugün? bende GS''liyim fakat o kadar da degil, fanatik tamam da, ölümüne ne ya?

yanıt1
yanıt0
floryli fenerlilerMobil-ANDROID:

lahanasaray bunlar

10
12
yanıtYanıtla
bu senede:

fenerbahçeyi evirip çevirip öpüceeeez

11
8
yanıtYanıtla
müslüm:

CİNCONUN BAŞARILI SAYILACAĞI YILLAR 1996 DAN BU YANADIR. YADA RAKİPLERİNE BU YILLAR ARASINDA ÜSTÜNLÜK KURMUŞTUR. 1996 DAN GERİYE GİTTİĞİNİZDE TRABZONUN BAŞARISI KADAR ANCADIR. KAYITLARI İNCELEYİN. TEK GERÇEK FENERBAHÇEDİR.

6
12
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZ.:

KAYITLARDA ŞU VAR;GALATASARAY 4 YILDIZ . UEFA KUPASI ŞAMPİYONU. OKADAR

yanıt10
yanıt1
CiMBOM:

Fenerin FOS transferi herzamanki gibi Transfer yaparlar 10 puan geride kalirlar. ULAN takim degistirin sike yapmayan bi takim tutun. . . adam olun uleeen. .

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title