Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim'i İstemeyenler, Dursun Özbek'e Baskı Yapıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesini engellemek isteyenler, Riekerink ile sözleşmesini 3 yıl uzatılması için Başkan Dursun Özbek'e baskı yapıyor.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in Fatih Terim hayali bitmedi. Ancak Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesini istemeyen kesimin Özbek'e bu konuda baskı yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray camiasında oldukça güçlü olan bu kesimin Özbek'e, "Riekerink'in sezonunda bitecek olan sözleşmesini de üç yıl uzat." tavsiyesinde bulundukları bildirildi.

Böylece Terim'in de yakın zamanda Galatasaray'a gelmesinin önü kesilmiş olacak.

"DÖNÜNCE KONUŞALIM" DEMİŞTİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan maçı sonrasında katıldığı basın toplantısında, "Galatasaray Kulübü'nün benim doğum günümü veya herhangi bir günümü düşünmesi ve kutlaması kadar doğal bir şey yok. Öncesinde olmadı ama o kişilerle alakalı bir durumdu. Kurumla alakalı değil. Bir bu güzel maçtan sonra bu konulara bakmayalım. Bu maçı konuşalım. Bir dönelim bakalım neler oluyor." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title