Haberler

Galatasaray'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Aysal, PFDK'ya sevk edilen Melo ile sohbet ederek, destekte bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında 13 Eylül Cumartesi günü sahasında Eskişehir spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen ve milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı antrenman, ısınma ve kondisyon çalışmasıyla başladı. Futbolcular daha sonra küçük sahada çift kale maç yaptı. Portekiz Milli Takımı'nda kadro dışı bırakılan Bruma'nın çift kale maçtaki hırslı ve istekli performansı dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı takımdan, İsviçre'nin 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İngiltere ile oynadığı maçta görev alan ve bu sabah İstanbul'a gelen yeni transfer Blerim Dzemaili, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Sağ baldırındaki sakatlık nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Semih Kaya kondisyoner eşliğinde çalışırken, Umut Bulut ve Veysel Sarı da özel program dahilinde salonda antrenman yaptı.

Öte yandan, ABD'den gelen engelli taraftar Erol Çatalbaş, antrenman öncesinde Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Aysal'dan Melo'ya destek

Antrenmanı izleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen Felipe Melo'ya destek verdi.

Aysal, çalışmanın sonunda kısa bir süre sohbet ettiği Brezilyalı futbolcuya, "Çalışmana devam et. Sonuna kadar arkandayız. Senin spor ahlakından da çalışmandan da memnunuz. Yapılan haksızlıklarda seni hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Senden tek isteğimiz sakin olman. Sadece saha içinde değil, özel hayatında da örnek bir oyuncusun. Başını eğme, hep dik tut. Biz hep yanındayız" dediği bildirildi.

Melo'nun da desteğinden dolayı Ünal Aysal'a teşekkür ettiği belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Galatasaray Felipe Melo Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title