Haberler

    Drogba'dan Tiote'ye: Galatasaray'a Düşünmeden Git

    Güncelleme:

    Didier Drogba, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Cheick Tiote'ye, ""Galatasaray'dan teklif alıyorsan hiç düşünme, git. Orada el üstünde tutulursun" diyerek nasihatta bulundu.

    Galatasaray'ın dün akşam İstanbul'a getirdiği Cheick Tiote'ye, Didier Drogba'nın önemli nasihatlarda bulunduğu öğrenildi.

    Drogba'nın, " Galatasaray'dan teklif alıyorsan hiç düşünme, git. Galatasaray dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi ve bir dünya markası. İstanbul mükemmel bir şehir. Galatasaray taraftarı senin gibi mücadeleci futbolcuları sever. Orada el üstünde tutulursun" diyerek vatandaşının kafasındaki soru işaretleri giderdiği belirlendi.

    1.5 MİLYON EURO

    Championship ekiplerinden Newcastle United'ın Fildişili futbolcusunun maliyeti de yönetimin bu ismi ön plana almasında etkili oldu. Milliyet Gazetesinin haberine göre; 30 yaşındaki oyuncu için kulübüne ödenecek rakam 1.5 milyon euro. Tiote ise seneliği 1.5 milyon eurodan 3 senelik sözleşme istiyor. Diarra'nın neredeyse 3'te 1'i bir ücrete mal olacak tecrübeli futbolcu ile ilgili son karar bugün veya en geç yarın verilecek.

    İKİ KULÜP PEŞİNDE

    Tiote'yle ilgilenen takımlar ise Galatasaray ile sınırlı değil. Yunanistan ekibi Olimpiakos "Galatasaray olmazsa bize gel" diyerek bu futbolcuya kapılarını açtı. Fransız ekibi Marsilya'nın ise Diarra'nın ayrılma ihtimaline karşın Tiote'ye teklif götürdüğü belirlendi.

    İNGİLTERE'DE 138 MAÇA ÇIKTI

    Tiote, İngiltere Ligi'nde toplam 138 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 gol -9 asist yaptı. 52 sarı-1 kırmızı kart gördü. İstanbul'a gelen Tiote'yi kulüp yetkilileri ve menajer Ceylan Çalışkan karşıladı. Alandaki az sayıda taraftar da futbolcu ile resim çektirdi. Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle Point Otel'de yemek yiyen Tiote bugün sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title