Haberler

    Galatasaray'da Derbi Öncesi Dev Toplanma

    Galatasaray'ın bir hafta içinde Fenerbahçe derbilerine çıkacak takımları buluştu.

    Galatasaray'ın bir hafta içinde Fenerbahçe derbilerine çıkacak futbol, erkek ve kadın basketbol takımlarının teknik adamları, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde buluştu.

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak futbol takımının teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek Galatasaray Liv Hospital'ın başantrenörü Ergin Ataman ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye karşı yarı finale çıkma mücadelesi verecek Galatasaray Odeabank'ın çalıştırıcısı Ekrem Memnun, derbi karşılaşmaları öncesi birlikte GSTV'nin yayınına katıldı.

    Fenerbahçe ile farklı kulvarlarda yapılacak derbi müsabakalarının centilmenlik içinde geçmesi temennisinde bulunan Hamza Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

    "İnşallah derbi haftasında, her şeyin spor çerçevesi içinde kalması kaydıyla gülen taraf biz oluruz. Tüm maçlar önemlidir ama derbiler bu işin rengidir, güzelliğidir. İnşallah her iki takım taraftarları da centilmenlikten asla ödün vermeden, bu rekabetin aslında dostluğu daha çok pekiştirdiğini unutmadan tribünde olurlar. Bizler burada tek yürek olduk. Taraftarlarımız da tribünlerde yerlerini alarak takımlarımıza gereken desteği vermelerini istiyoruz."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Florya Metin Oktay Tesisleri Hamza Hamzaoğlu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title